Karamoottorit

Näytä kaikki karamoottorit

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit toimivat sisäänrakennetulla älyllä ja ovat helposti integroitavissa edistyneisiin ohjausjärjestelmiin BUS-väyläohjauksen avulla.

Sähkökäyttöisten karamoottorien asentaminen on paljon helpompaa verrattuna hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmiin. Lisäksi letkujen ja pumppujen puuttuminen tekee monista järjestelmistä huoltovapaita.

Lineaariset LINAK-karamoottorit ovat hiljaisia, puhtaita, myrkyttömiä ja energiatehokkaita. Ne vastaavat asiakkaiden vaatimuksia ja täyttävät kaikki kansainväliset standardit, jotka vaaditaan sovellusten käyttöön.

LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä ja ratkaisuja yli 30 vuoden ajan. LINAK mahdollistaa saumattoman liikkeen sairaala- ja terveydenhuoltoalalla, toimisto- ja keittiöympäristöissä, maataloudessa, maanviljelyksessä ja teollisuusautomaatiossa sekä kotihuonekaluissa.

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tutustu LINAKiin ja korkeatasoisiin tuotantolaitoksiin LINAKin pääkonttorilla Tanskassa. Näet kuinka varmistamme sähkökäyttöisten karamoottoreiden korkean laadun.

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Liiketoiminta-alueet

LINAK valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa tasainen liike lukuisissa eri käyttökohteissa. Käyttökohteita on niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Tutustu LINAKin tuotteisiin ja sen ratkaisuja käyttäviin lukuisiin liiketoiminta-alueisiin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.