Ota yhteyttä meihin
Kiinteistönhoitokoneet

Kiinteistönhoitokoneet

LINAK-karamoottoreilla voidaan säätää tarkasti kaikenlaisia kiinteistönhoitokoneita ruohonleikkureiden leikkuupöydistä aina hyötyajoneuvojen vedettäviin lisälaitteisiin.

Karamoottoriratkaisut kiinteistönhoitokoneisiin

Sähkökäyttöisyys lisääntyy. Yhä useammissa ajoneuvoissa on sähkömoottori polttomoottorin tilalla tai ohella. Tämä koskee myös kiinteistönhoitokoneita, joiden toivotaan myös olevan aina vain älykkäämpiä ja joustavampia. Sähkökäyttöiset karamoottorit tuovat moottoroituihin työkaluihin esimerkiksi seuraavat edut:

  • Helposti asennettava, huoltovapaa ja heti käyttövalmis ratkaisu
  • Älykkäitä ohjausjärjestelmiä varten kehitetyt kestävät karamoottorit 
  • Ergonomisuus ja ympäristöystävällisyys

Joustavuus ja tarkkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä kiinteistönhoitokoneiden liikkeidenhallinnassa. Käyttökohteiden määrä kasvaa jatkuvasti, ja uusien sähkömoottoreiden väyläohjaus kehittyy koko ajan. LINAK-karamoottorit sopivat erinomaisesti tähän ympäristöön, sillä niiden avulla voidaan säätää ruohonleikkurien teriä erittäin tarkasti tai automatisoida lannoitus älykkäästi maa-aineksen tyypin mukaisesti.

Helposti asennettavat, huoltovapaat ja heti käyttövalmiit ratkaisut
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja, pumppuja eikä kompressoreja. Niihin tarvitaan vain sähköjohto sekä datakaapeli, jolla järjestelmä liitetään ohjausjärjestelmään. Tämä tekee LINAK-ratkaisujen asentamisesta helppoa, ja koska heikkouksia ei ole, huoltoakaan ei tarvita.

Lujatekoisen karamoottorin integrointi yrityksesi ohjausjärjestelmään
Nykyaikaiset karamoottorit siirtävät tietoja keskusohjausjärjestelmään väyläohjauksella. Näin koneen käyttäjä voi valvoa ja säätää toimintoja koneen suorituskyvyn optimoimiseksi käytön aikana. Tämä saattaa kuulostaa siltä, että järjestelmä on altis virheille, mutta näin ei kuitenkaan ole, sillä kaikki LINAK-ratkaisut on testattu perusteellisesti niiden toimintakyvyn varmistamiseksi kovassakin rasituksessa ja vaativimmissakin olosuhteissa.

Parempaa ergonomiaa ja energiatehokkuutta
Puutarhurit ja maisemoijat käyttävät tavallisesti ruohonleikkureita ja muita koneita tuntikausia kerrallaan. Tämä lisää istuimen ja ohjauspyörän säätämiseen suunniteltujen ergonomisten ratkaisujen kysyntää. LINAK-karamoottorit kuluttavat vähän energiaa eikä niissä esiinny öljyvuotoja – toisin kuin hydraulisissa vaihtoehdoissa. Tämä tekee sähkökäyttöisistä karamoottoreista ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon kiinteistönhoitokoneisiin.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Tiedostot

Focus on outdoor power equipment

Tämä esite on suunnattu nurmikon ja puutarhan hoitoon tarkoitettujen moottoroitujen laitteiden valmistajille, komponenttien ja lisälaitteiden toimittajille sekä aiheeseen liittyvien palvelujen tarjoajille.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä