Karamoottorit

LA23

Tehokas ja kompakti lineaarinen karamoottori, joka sopii ahtaisiin tiloihin. Suuri työntö-/vetovoima tekee siitä ihanteellisen lähes mihin tahansa sovellukseen. Integroitu ohjain (IC) on saatavana lisävarusteena.

Videot

Lisää videoita LA23
play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

Tuotekuvaus

LA23

LA23 on pieni ja tehokas työntävä tai vetävä karamoottori (enintään 2 500 N). LA23-karamoottoria voidaan käyttää useissa sovelluksissa, joissa koolla on merkitystä.

LA23:n etuihin kuuluu:

  • Maksimivoima: 2 500 N
  • Maksiminopeus: 12,6 mm/s

Standardi LA23 on saatavana MEDLINE® & CARELINE® - ja TECHLINE®-tuotevalikoimassa.

Tuotteen datalehti

LA23-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

LA23 TECHLINE -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on wind turbines

Liikettä ja lisämahdollisuuksia tuuliturbiineille. LINAK on yli 15 vuoden ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä tuulivoimateollisuuden kanssa ja kehittänyt alan käyttöön korkealaatuisia karamoottorisovelluksia.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.