Rakennuskoneet

Rakennusalan ratkaisut

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät koneluukun nostoista turvallisia ja rakennuskoneiden portaista, istuimista ja ohjauspyöristä ergonomisesti säädettäviä.

Rakennusalan ratkaisut

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät koneluukun nostoista turvallisia ja rakennuskoneiden portaista, istuimista ja ohjauspyöristä ergonomisesti säädettäviä.

Sähkökäyttöiset karamoottorit rakennuskoneisiin

Kestävyys ja luotettavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia raskaissa rakennuskoneissa. Materiaalien ja laitteiden on kestettävä erittäin ankarissa työympäristöissä, ja työturvallisuudesta on huolehdittava kaikissa olosuhteissa. Käyttämällä perusteellisesti testattuja sähkökäyttöisiä karamoottoreita yrityksesi voi tarjota

  • turvallisia, huolellisesti testattuja ratkaisuja
  • älykkäiden karamoottoreiden tuomia parannuksia ergonomiaan
  • edullisia, huoltovapaita ratkaisuja, jotka on helppo asentaa.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää sekä raskaiden pyöräkuormaajien koneluukkuja nostettaessa että suuria laitteita asennettaessa. Turvallisuus onkin rakennusalan työntekijöiden keskuudessa toinen merkittävä huolenaihe työergonomian lisäksi. LINAK on jo vuosikymmeniä kehittänyt karamoottoriratkaisuja, jotka täyttävät nykyaikaisten koneiden vaatimukset. Tämä tuo asiakkaillemme merkittäviä kilpailuetuja.

Perusteellisesti testatut karamoottorit parantavat turvallisuutta
LINAK on kehittänyt vuosien varrella mitä moninaisimpia kestävyystestejä. Testaamme karamoottoreidemme kestävyyden äärimmäisistä lämpötilanvaihteluista iskuihin, tärinöihin ja sähkömagneettisen säteilyn kestävyyteen, ja kaikkien moottoreidemme on myös läpäistävä nämä testit jo ennen julkistamista. Näin varmistamme tuotteidemme luotettavuuden ja pyrimme parantamaan rakennusalan työntekijöiden turvallisuutta.

Takaisinkytkentä ja älykkäät säädöt
LINAK-karamoottorit ovat älykkäitä. Ne toimittavat ohjausjärjestelmälle kaikki tarvittavat paikka- ja väyläohjaustiedot, joten kuljettajan on helppo valvoa ja ohjata työlaitteita ja koneluukkuja ohjauspaneelista. Kaikki ratkaisumme on helppo integroida lähes mihin tahansa ohjausjärjestelmään.

Edullisia huoltovapaita ratkaisuja
Sähkökäyttöisissä karamoottoriratkaisuissa ei ole letkuja, pumppuja eikä kompressoreja. Koska kaikki heikkoudet on poistettu, moottoreita ei myöskään tarvitse huoltaa eikä öljyvuotoja tapahdu. LINAK-karamoottoreihin tarvitaan vain sähköjohto ja moottorin ohjausyksikköön kytkettävä datakaapeli. Koska ratkaisumme ovat kompakteja, ne on myös erittäin helppo asentaa, ja pieni energiankulutus pidentää käyttöikää entisestään.

LINAK TECHLINE Tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto – Kurkistus kulissien taakse play-icon

LINAK TECHLINE Tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto – Kurkistus kulissien taakse

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

Focus on construction

Kun vaaditaan suorituskykyä ankarissa ja vaativissa ympäristöissä, LINAKin karamoottorit kestävät olosuhteet myös järeissä maanrakennuskoneissa.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.