LINAKin tietosuojakäytäntö

Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti. Jos jatkat palveluidemme käyttämistä, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme ehdot.

Kiitos tietosuojakäytäntömme lukemisesta. Tässä asiakirjassa kerromme, mitä tietoja keräämme, kun olet meihin yhteydessä, käytät palveluitamme tai vierailet verkkosivustollamme, sekä miten käytämme ja paljastamme keräämiämme tietoja. Noudatamme pyyntöjä säilyttää meille annetut henkilötiedot luottamuksellisina, ja tiedämme, että meidän on suojattava saamamme henkilötiedot ja hallinnoitava niitä asiaankuuluvalla tavalla. Emme milloinkaan myy sinun tai muiden käyttäjien tietoja.

Keitä me olemme?
LINAK-konserni on kansainvälinen yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä. LINAK A/S -yhtiön pääkonttori sijaitsee Tanskan Guderupissa. Tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät edustavat emoyritystä useissa eri maissa eri puolilla maailmaa. LINAK-konserniin kuuluvien yritysten luettelo: LINAKin tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät eri puolilla maailmaa.

Tätä sivustoa hallinnoi LINAK A/S, jollei käyttöehdoissa tai muussa yhteydessä ilmoiteta jonkin toisen LINAK-yhtiön vastaavan hallinnoinnista.

Mitä henkilötietojasi keräämme?
LINAK kerää henkilötietoja, kuten nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita (jos ilmoitettu) sekä tietoja LINAKin tuotteita kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta. Keräämme näitä tietoja vain, jos ilmoitat ne meille vapaaehtoisesti ja/tai olet antanut meille luvan niiden keräämiseen.

Saatamme kerätä myös muuntyyppisiä tietoja monin eri tavoin: LINAK tallentaa verkkosivujensa yhteydenottolomakkeen kautta annetut tiedot palautteen, kyselyiden tai ehdotusten käsittelemiseksi. Tallennamme myös uutiskirjeidemme tilaamisen yhteydessä ilmoitetut tiedot.

Keräämme automaattisesti tietoja vierailustasi sivustollamme sekä tavoistasi käyttää sitä. Henkilötietoihin voivat sisältyä IP-osoite, käyttöjärjestelmän ja alustan tiedot, selaimen tyyppi, selaimen käyttö sekä tietoja siitä, miten olet toiminut sivustollamme (esimerkiksi yhteydenottolomakkeiden käyttö ja/tai mainostemme klikkaukset ennen sivustollemme tuloa).

Teemme yhteistyötä ulkopuolisten tahojen (kuten liikekumppaneiden, alihankkijoiden sekä analytiikkapalveluiden ja hakutietojen toimittajien) kanssa, ja saatamme saada niiltä anonyymejä tietoja. Sähköisten uutiskirjeidemme jakelija seuraa, miten toimit avattuasi uutiskirjeen.

Ethän lähetä meille mitään arkaluontoisia henkilötietoja, kuten rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin näkemyksiin, uskontoon tai muuhun vakaumukseen, terveyteen, biometrisiin tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikosoikeudelliseen taustaan tai ammattiliittojen jäsenyyteen liittyvää tietoa. Emme kerää tällaisia tietoja, jollet anna siihen suostumustasi tai jollei laki niin määrää.

Yritystoimintaamme ja siihen liittyviä palveluita tai verkkosivujamme ei ole tarkoitettu eikä suunniteltu lapsille.

Miten käytämme henkilötietojasi?
Tietojasi voidaan käsitellä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Myyntiin ja palveluihin liittyvät yhteydenotot.
  • Välillämme solmittuja sopimuksia koskevat velvoitteet sekä pyytämiesi tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen.
  • Tapahtumiin ja messukutsuihin liittyvät yhteydenotot.
  • Palveluidemme parantamiseen tähtäävät kyselyt.
  • Palveluidemme parantaminen.
  • Markkinoinnin kohdentaminen ja optimointi siten, että saat tietoa vain itseäsi kiinnostavista aiheista.
  • Muut, pyyntöjesi mukaiset tarkoitukset.

Kenelle jaamme henkilötietojasi?
Saatamme paljastaa henkilötietojasi LINAK-konsernin sisällä konserniin kuuluville yhtiöille edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tämän taustalla on pyrkimyksemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua. Henkilötietojasi jaetaan vain niille työntekijöillemme, joilla on työhön liittyvä syy käyttää tietojasi tehtäviensä hoitamiseen.

Saatamme paljastaa henkilötietojasi myös ulkopuolisille tahoille, kun

  • Käytämme ulkopuolisia tahoja sivustomme ja muiden palveluidemme ylläpitämiseen
  • käytämme ulkoista sähköpostimarkkinointijärjestelmää markkinointiin ja myyntiin liittyvien uutiskirjeiden hallintaan
  • käytämme ulkopuolisia tahoja helpottamaan osallistumistasi tapahtumiin, joihin ilmoittaudut
  • hallinnoimme henkilötietojasi LINAK-konsernin CRM-järjestelmässä
  • käsittelemme tilauksia LINAK-konsernin ERP-järjestelmässä (jolloin tietoja käytetään vain sen verran kuin tilausten käsittely edellyttää)
  • teemme sopimuksia ulkopuolisten logistiikkatoimittajien ja muiden palveluntarjoajien kanssa
  • käytämme ulkopuolista käyttökokemusjärjestelmää yrityksemme toimintaa koskevan palautteen keräämiseen
  • olemme velvollisia paljastamaan henkilötietoja sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti – mukaan lukien kotimaasi ulkopuolella sovellettavat lait.

LINAK käyttää henkilötietojen käsittelyyn ulkopuolisia tahoja. Teemme näiden tahojen kanssa yhteistyötä pyytämiesi sisältöjen ja palvelujen tarjoamiseksi. Henkilötietojen käsittelijät varmistavat tietojesi luottamuksellisuuden asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla menetelmillä. Mukautamme suojausmenetelmiämme jatkuvasti tekniseen kehitykseen.

Henkilötietojasi käsittelevät myös EU:n ulkopuolella toimivat ulkopuoliset kumppanimme. Käytämme lain edellyttämiä suojaustoimenpiteitä vaihtaessamme tietoja EU:n ulkopuolella toimivien palveluntoimittajien kanssa.

Miten käytämme evästeitä ja ulkopuolisten tahojen yhteyksiä sivustollamme?
Käsittelemme evästeiden avulla kerättyjä tietoja, jotta voimme:

  • käyttää, parantaa ja optimoida sivustoa sekä sillä tarjottujen palveluiden tehokkuutta ja käyttökokemusta
  • kerätä nimetöntä palautetta ja käyttötietoja, jotta saisimme paremman kuvan sivustomme käyttäjistä ja voisimme toimittaa parempia, räätälöityjä verkkopalveluita
  • parantaa tietoturvaa ja estää mahdolliset roskapostit
  • kerätä tilastotietoja
  • tarjota kohdennettua mainontaa me ja mainoskumppanimme käytämme sosiaalisen median seurantatyökaluja (kuten Facebook Pixel ja LinkedIn Pixel)
  • keräämme tietoja, kun käytät sivustoamme, koska haluamme selvittää, kuinka verkkopalveluitamme käytetään käytämme näitä ja muita henkilötietoja palveluidemme parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen eri alustoilla.

Saat lisätietoja evästeistä sivustollamme julkaistusta evästekäytännöstä. Voit milloin tahansa muuttaa antamaasi suostumusta evästeiden käyttöön ja ulkopuolisten tahojen yhteyksiin tai perua ne kokonaan sivustomme evästekäytännön kautta.

Saatamme joissakin maissa lähettää asiakkaillemme markkinointimateriaalia näiden aiemmin tilaamien tuotteiden kaltaisista tuotteista. Asiakkaamme voivat kuitenkin milloin tahansa estää nämä viestit perumalla niiden tilauksen.

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, käytämme ClickDimensions-palvelua sen lähettämiseen sähköpostitse, ja tässä yhteydessä käytetään myös verkkoseurantaa. Seurannan avulla voimme selvittää, käytätkö sivustoamme uutiskirjeessä olevien linkkien kautta, ja millä tavoin. Näemme, mitä sivuja olet klikannut ja kuinka kauan olet ollut milläkin sivulla. Näin voimme tuntea paremmin tarpeesi sivustomme käyttäjänä ja mukauttaa sivustoamme käyttäjien tarpeisiin. Seurannan avulla voimme myös havaita, mistä tuotteista olet mahdollisesti kiinnostunut, ja saatamme ottaa sinuun yhteyttä keskustellaksemme asiasta tarkemmin. Voit estää ClickDimensions-palvelun verkkoseurannan markkinointievästeiden kautta evästekäytäntömme avulla. Saat lisätietoja ClickDimensions-palvelun tietosuojakäytännöstä.

LINAK käyttää RollWorksia kiinnostuksen kohteen perustuvaan tuotteidemme mainontaan. Hyväksyessäsi LINAKin markkinointievästeet, saatat nähdä LINAK-mainoksia muilla alustoilla. 

Voit vierailla yhdellä seuraavista verkkosivuista lukeaksesi käyttäjävalinnoista ja jäsenyritysten näyttämän kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan kieltämisestä ja käyttämisestä:

Miten käytämme sosiaalisen median alustoja?
Käytämme toimintamme optimointiin sosiaalisen median alustoilla (kuten LinkedInissä ja Facebookissa) erilaisia työkaluja, esimerkiksi liidimainoksia ja Facebook Custom Audiences -palvelua. Tämä tarkoittaa sitä, että maksamme alustalle niiden henkilöiden löytämisestä, joille meidän kannattaa kohdentaa sisältöä. Suositukset perustuvat alustan rekisteröimiin kiinnostuksenkohteisiin tai sivustoihin, joilla henkilö on käynyt aiemmin. Sisällön kohdentamiseen käytettävät kriteerit määrittelee joko sosiaalisen median alusta tai me itse. Nämä sponsoroidut mainokset on merkitty sponsoroiduiksi sosiaalisen median alustoilla. Jos reagoit julkaisemaamme sisältöön, huomaamme sen.

Kuinka kauan säilytämme tietoja?
LINAK säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin keräämissyy tätä edellyttää. LINAK saattaa olla velvollinen säilyttämään tietoja lainsäädännöllisten vaatimusten noudattamiseksi. Tietojen poistamisen sijaan saatamme säilyttää niitä nimettöminä tilastollisiin tarkoituksiin.

Miten suojaamme tietosi?
Olemme ryhtyneet asianmukaisiin teknisiin ja operatiivisiin varotoimenpiteisiin tietojesi suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai tarkoitukselliselta manipuloinnilta, häviämiseltä ja tuhoamiselta sekä luvattomalta käytöltä. Tarkistamme turvatoimenpiteemme säännöllisesti ja päivitämme niitä teknisen kehityksen mukaisesti.

Tietojasi koskevat oikeutesi:
Voit estää lähettämämme markkinointisähköpostit milloin tahansa markkinointimateriaaleissamme olevan perumislinkin kautta. Pyyntösi tulee voimaan välittömästi. Sinun on itse poistettava tietokoneellesi tallennetut evästeet. Jos jätät LINAKIN sivustoa ylläpitävän Sitecoren evästeen tietokoneellesi, LINAK saa edelleen tilastotietoja käynneistäsi sivustolla, ja ne yhdistetään järjestelmässämme nimeesi ja sähköpostiosoitteeseesi. Nämä tilastotiedot voidaan poistaa pyynnöstäsi.

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevia huomautuksia tai kysymyksiä, tai jos haluat nähdä, päivittää tai muuttaa henkilötietojasi tai poistaa ne, voit ottaa meihin yhteyttä tästä.

Postiosoitteemme on:
LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
DK-6430 Nordborg, Denmark
Denmark
Y-tunnus: 66365328

Jos mielestäsi käsittelemme tai olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti, voit valittaa asiasta joko Tanskan tietosuojavalvojalle (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 Copenhagen K) tai kotimaasi tietosuojavaltuutetulle.

Muutokset:
Saatamme aika ajoin tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Päivitykset ja muutokset julkaistaan sivustoillamme.

Päivitetty viimeksi:
4. helmikuuta 2021