LINAKin tietosuojakäytäntö

LINAKin tietosuojakäytäntö


Pyydämme lukemaan tietosuojakäytäntömme huolellisesti. Jos jatkat palvelujemme käyttämistä, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme ehdot.

Kiitos tietosuojakäytäntömme lukemisesta. Tässä dokumentissa kerromme, mitä tietoja keräämme, kun olet meihin yhteydessä, käytät palvelujamme tai käyt verkkosivustollamme. Kerromme lisäksi tietojen käyttötavoista ja niiden välittämisestä. Kunnioitamme pyyntöjä pitää meille annetut henkilötiedot luottamuksellisina ja tiedämme, että meidän on suojattava saamamme henkilötiedot ja hallinnoitava niitä asiaankuuluvalla tavalla. Emme koskaan myy sinun tai muiden käyttäjien tietoja.

Keitä me olemme?
LINAK-konserni on kansainvälinen yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä. LINAK A/S -yhtiön pääkonttori on Tanskan Guderupissa. Tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät edustavat sitä monissa eri maissa eri puolilla maailmaa. LINAK-konserniin kuuluvien yhtiöiden luettelo: LINAKin tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät eri puolilla maailmaa.

Tätä verkkosivustoa hallinnoi LINAK A/S, ellei ehdoissa tai muualla mainita jonkin toisen LINAK-yksikön olevan vastuussa hallinnoinnista.

Mitä henkilötietoja keräämme sinulta?
LINAK kerää henkilötietoja, kuten nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita (jos annettu) ja tietoa tuotteitamme kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta. Keräämme kyseiset tiedot vain, jos annat ne meille vapaaehtoisesti ja/tai olet antanut meille luvan keräämiseen.

Muuntyyppisiä tietoja voimme kerätä monin eri tavoin: LINAK tallentaa verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta annetut tiedot palautteesi, kyselyidesi tai ehdotusten käsittelemiseksi tai uutiskirjeidemme tilaamisen yhteydessä.

Keräämme automaattisesti tietoa käynnistäsi verkkosivustollamme ja tavoistasi käyttää verkkosivustoamme. Henkilökohtaisiin tietoihin voivat sisältyä IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja alusta, selaintyyppi, selaimen käyttö ja muut tiedot siitä, miten olet ollut vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa (esimerkiksi yhteydenottolomakkeet ja/tai mainostemme klikkaukset ennen verkkosivustollemme saapumista).

Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten (mukaan lukien liikekumppanit, alihankkijat, analytiikkatoimittajat ja hakutietojen toimittajat) kanssa ja saatamme saada niiltä anonyymejä tietoja. Sähköisten uutiskirjeidemme jakelija seuraa, mitä teet avattuasi uutiskirjeen.

Pyydämme ystävällisesti, ettet lähetä meille arkaluonteisia henkilötietoja, kuten rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin näkemyksiin, uskontoon tai muuhun vakaumukseen, terveyteen, biometrisiin tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikosoikeudelliseen taustaan tai ammattiliittojen jäsenyyteen liittyvää tietoa. Emme kerää tietoja, ellet anna meille suostumustasi tai ellei laki niin vaadi.

Yritystoimintaamme ja siihen liittyviä palveluja tai verkkosivujamme ei ole tarkoitettu tai suunniteltu houkuttelemaan lapsia.

Miten käytämme henkilötietojasi?
Antamiasi tietoja voidaan käsitellä seuraaviin tarkoituksiin:

  • yhteydenotot myyntiin ja palveluihin liittyen
  • välillämme tehtyjä sopimuksia koskevat velvollisuudet sekä pyytämiesi tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen
  • palvelumme parantamiseen tähtäävät kyselyt
  • palveluidemme parantaminen
  • markkinoinnin kohdentaminen ja optimointi siten, että saat tietoa vain itseäsi kiinnostavista aiheista
  • muut pyyntöjesi mukaiset tarkoitukset

Kenelle jaamme henkilötietojasi?
Saatamme välittää henkilötietojasi konsernin sisällä toiselle LINAK-konserniin kuuluvalle yhtiölle edellä kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Tämä perustuu pyrkimykseemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua.

Lisäksi voimme välittää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kun:

  • käytämme kolmansia osapuolia verkkosivustomme ja muiden palveluidemme isännöimiseen
  • käytämme ulkoista sähköpostimarkkinointijärjestelmää erilaisten markkinointia ja myyntiä koskevien uutiskirjeiden käsittelyyn
  • käytämme kolmansia osapuolia helpottamaan osallistumistasi tapahtumiin, joihin rekisteröidyt
  • hallinnoimme henkilötietojasi CRM-järjestelmässämme
  • käsittelemme tilauksia ERP-järjestelmässämme (jossa käytämme henkilötietojasi mahdollisimman vähän)
  • teemme sopimuksia ulkoisten logistiikkatoimittajien ja muiden palveluntarjoajien kanssa
  • käytämme ulkoista asiakaskokemusjärjestelmää keräämään palautetta yrityksemme toiminnasta
  • olemme velvollisia luovuttamaan henkilötietoja voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti, mukaan lukien kotimaasi ulkopuolella voimassa olevat lait

LINAK käyttää henkilötietojen käsittelyyn kolmansia osapuolia. Teemme niiden kanssa yhteistyötä pyytämiesi sisältöjen ja palvelujen tarjoamiseksi. Henkilötietojen käsittelijät varmistavat tietojesi luottamuksellisuuden hyödyntäen asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia menetelmiä. Muokkaamme suojausmenetelmiämme säännöllisesti teknisen kehityksen tahdissa.

Miten käytämme evästeitä ja kolmannen osapuolen yhteyksiä verkkosivustollamme?
Käsittelemme evästeiden avulla kerättyjä tietoja, jotta voimme:

  • käyttää, parantaa ja optimoida tätä verkkosivustoa sekä sen palveluiden tehokkuutta ja käyttökokemusta
  • suorittaa asiakas- ja käyttäjäanalyysejä sekä -segmentointia, jotta oppisimme tuntemaan käyttäjät paremmin, ja jotta voisimme tarjota heille parempia ja räätälöityjä palveluja
  • tehdä tilastoja
  • tarjota kohdennettua mainontaa. Me käytämme ja mainoskumppanimme käyttävät sosiaalisen median seurantavälineitä (esim. Facebook Pixel ja LinkedIn Pixel). Keräämme tietoja, kun käytät verkkosivustoamme, koska tahdomme selvittää, kuinka verkkotarjontaamme käytetään. Käytämme näitä tietoja ja muita personointitietoja palvelujemme parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen.

Lisätietoa evästeistä on verkkosivustomme kohdassa Evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa antamaasi suostumusta evästeiden käyttöön ja kolmansien osapuolten yhteyksiin tai peruuttaa ne verkkosivustomme Evästeet-sivulla.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc:n (”Google”) tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua Google Analytics. Google Analytics käyttää verkkosivuston käytön analysoimiseen tietokoneeseesi tallennettuja tekstitiedostoja, niin kutsuttuja evästeitä. Evästeen luomat tiedot verkkosivuston käytöstä välitetään ja tallennetaan yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle.

Markkinoinnissa käytämme Google Ads -mainoksia, koska tahdomme arvioida, kiinnostavatko tuotteemme ja palvelumme sinua. Kun klikkaat tällaista mainosta, Google tallentaa evästeen laitteellesi. Tämän teknologian avulla Google ja LINAK saavat tietää, että klikkasit mainostamme ja sinut ohjattiin edelleen sivustollemme. Tietoja käytetään vain mainosten analysointiin ja optimointiin. Emme voi tunnistaa verkkosivuilla kävijöitä ennen kuin he tilaavat uutiskirjeen tai lähettävät yhteydenottolomakkeen tai muun vastaavan yhteydenoton. Jos et halua tätä, sinun on estettävä evästeiden käyttö selaimesi evästeasetuksissa. Senkin jälkeen saamme tosin anonyymejä tilastotietoja käynneistä sivustollamme. Jos haluat lisätietoja, klikkaa https://safety.google/privacy/ads-and-data/.

Google Tag Manager on Googlen tarjoama ratkaisu, joka mahdollistaa verkkosivuston tunnisteiden hallitsemisen liittymästä, jota käytämme sivustollamme. Varsinainen Tag Manager -työkalu (joka asettaa tunnisteet) ei käytä evästeitä tai tallenna henkilötietoja. Työkalu aktivoi muita tunnisteita, jotka saattavat tietyissä olosuhteissa tallentaa tietoa. Google Tag Manager ei pääse käsiksi näihin tietoihin.
Lisätietoa on saatavilla tuotteen käyttöehdoissa: https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/

Käytämme Googlen tarjoamaa reCAPTCHA-palvelua verkkosivustomme suojaamiseksi roskapostilta ja väärinkäytöltä. Palvelu erottaa ihmiset ja botit toisistaan monimutkaisilla riskianalyysitekniikoilla. Liitännäinen lähettää IP-osoitteen ja mahdollisesti muita Google reCAPTCHA -palvelun vaatimia tietoja. Syöttämäsi tiedot välitetään siis Googlelle, joka myös käyttää niitä. IP-osoitteesi välitetään nimettömästi. Koko IP-osoite välitetään ainoastaan erityistapauksissa Yhdysvalloissa olevaan Googlen palvelimeen, jossa se katkaistaan. IP-osoitettasi ei yhdistetä mihinkään muuhun Googlelta saatuun tietoon. Tähän tiedonkeruuseen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä. reCAPTCHA-palvelua käyttäessäsi hyväksyt, että Google käsittelee tietojasi edellä kuvatulla tavalla ja edellä kuvattuihin tarkoituksiin. Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: https://policies.google.com/privacy.

Kuinka käytämme sosiaalisen median alustoja?
Käytämme toimintamme optimointiin sosiaalisen median alustoilla (kuten LinkedInissä ja Facebookissa) erinäisiä työkaluja, esimerkiksi liidimainoksia ja Facebook Custom Audiences -palvelua. Tämä tarkoittaa, että maksamme alustalle, jotta se auttaa meitä löytämään ne henkilöt, joille meidän kannattaa kohdistaa sisältöä. Suositukset perustuvat alustan rekisteröimiin kiinnostuksenkohteisiin tai sivustoihin, joilla henkilö on käynyt aiemmin. Sisällön kohdistamiseen käytettävät kriteerit määrittää joko sosiaalisen median alusta tai me itse. Sponsoroidut mainokset on merkitty ”sponsoroiduiksi” sosiaalisen median alustoilla. Jos reagoit julkaisemaamme sisältöön, huomaamme sen.

Kuinka pitkään säilytämme tietoja?
LINAK säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin siihen on aiheeseen liittyvä keräämissyy. LINAK voi olla velvollinen säilyttämään tietoja laillisten vaatimusten täyttämiseksi. Poistamisen sijaan saatamme säilyttää tietoja nimettömästi tilastointia varten.

Miten suojaamme tietojasi?
Olemme ryhtyneet asianmukaisiin teknisiin ja operationaalisiin varotoimiin tietojesi suojaamiseksi sekä vahingossa tapahtuvalta että tarkoitukselliselta manipuloinnilta, häviämiseltä, tuhoamiselta ja luvattomalta käytöltä. Tarkistamme turvatoimemme säännöllisesti ja päivitämme niitä teknisen kehityksen tahdissa.

Oikeutesi:
Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi luvan markkinointia koskevien sähköpostiviestien lähettämiseen markkinointimateriaalissa olevan peruutuslinkin kautta. Pyyntösi tulee voimaan välittömästi. Sinun on itse poistettava evästeet tietokoneeltasi. Jos jätät verkkosivustomme toimittajan (Sitecore) asettaman evästeen paikalleen, LINAK saa edelleen tilastotietoja käynneistäsi verkkosivustollamme ja ne yhdistetään järjestelmässämme nimeesi ja sähköpostiosoitteeseesi. Nämä tilastotiedot poistetaan pyynnöstäsi.

Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyä koskevia kommentteja tai kysymyksiä, tai jos haluat nähdä, päivittää, muuttaa tai poistaa henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä tästä.

Postiosoitteemme on:
LINAK OY
Perintötie 2b
FI-01510 VANTAA

Jos olet sitä mieltä, että käsittelemme tai olemme käsitelleet henkilötietojasi lainsäädännön vastaisesti, voit tehdä valituksen Tanskan tietosuojavaltuutetulle (Datatilsynet): Danish Data Protection Supervisory Authority, Borgergade 28, 5., DK-1300 Copenhagen K tai kotimaasi tietosuojavaltuutetulle.

Muutokset:
Saatamme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Kaikki päivitykset ja muutokset julkistetaan verkkosivustoilla.

Päivitetty viimeksi
12. huhtikuuta 2019.