Ota yhteyttä meihin

Vastaa kovimpiinkin haasteisiin

LINAK DL PLUS™ High-speed -nostopilari tuo käyttökohteisiinsa lisää nopeutta käyttöäänestä, kuormasta tai itsepidättyvyydestä tinkimättä.

DL PLUS™ High-speed -nostopilarit vievät suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Tämä uusin nostopilarimallimme on tavallista nopeampi, mutta kuitenkin käyttöääneltään hiljainen. Sen, minkä tämä pilari nostaa, se myös pitää ylhäällä. Pilarin itsepidättyvyystoiminto kestää kaksi kertaa sen enimmäisnostokuorman, joten työpöytä pysyy vankasti paikallaan. Nyt, kun LINAK® on lisännyt nämä erittäin nopeat nostopilarit moottorikotelolla varustettujen nostopilarien valikoimaansa, yrityksesi voi täyttää kaikki asiakkaidensa tarpeet ratkaisujen nopeuden suhteen – tyylikkäästä muotoilusta tinkimättä.

 

Asennon vaihtaminen entistä nopeammin

– erittäin nopea ratkaisu nykypäivän vaativille asiakkaille

Toimistotyöntekijöitä vaihtamassa istuma-asennosta seisoma-asentoon LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä

Kiireisten toimistotyöntekijöiden arjessa jokainen minuuttikin on tärkeä, ja terveenä pysyminen on paras tapa selviytyä arjen kiireistä. Siksi korkeussäädettävät työpöydät ovatkin niin suosittuja. Asennon vaihtaminen on yksinkertaisesti hyödyllistä. Nyt yrityksesi voi tarjota asiakkailleen vielä entistäkin helppokäyttöisemmän ratkaisun, jonka avulla asennon vaihtaminen sujuu tavallista nopeammin.

 
 

Entistä suurempi nopeus, mutta sama, hiljainen käyttöääni

– hiljainen ääni jopa täydellä kuormalla

Erittäin nopea kolmiosainen LINAK®-nostopilari korkeussäädettäviin toimistopöytiin

Miellyttävä melutaso on tärkeää. Tästä syystä olemme suunnitelleet uuden kolmiosaisen DL PLUS™ High-speed -nostopilarimme niin, että sen käyttöääni on yhtä erinomainen kuin sen suorituskykykin – myös täydellä nopeudella ja enimmäiskuormalla. Tämän tyylikkään ja sulavasti toimivan nostopilarin käyttöääni on mahdollisimman hiljainen ja miellyttävä ja viestii käyttäjille korkeasta laadusta. Meluisassa toimistoympäristössä jokaisella desibelillä on merkitystä.

 
 

Saumaton mukautuminen yrityksesi tuotteisiin haluamallanne nopeudella

– Plug & Play -ratkaisun joustavuus, eri nopeuksia ja erilaisia pilareita

LINAK DL PLUS High-speed -nostopilarit ja ohjausyksiköt – nopeus jopa 60 mm/s tai 80 mm/s

Kumpi nopeus sopii yrityksellesi paremmin: 60 mm/s vai 80 mm/s? Kun DL PLUS™ High-speed -nostopilariin yhdistetään CBD6S-ohjausyksikön 200 W:n versio, pilari voi saavuttaa jopa 60 mm/s:n nopeuden, ja 300 W:n ohjausyksiköllä nopeus on huimat 80 mm/s. Näin yksinkertaista se on. Tätä me kutsumme Plug & Play -ratkaisuksi.

Etsivätpä yrityksesi asiakkaat sitten perusratkaisua tai vaadittiinpa tarjouskilpailuissa nopeampaa tai suurinopeuksista ratkaisua, LINAK DL -tuotevalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto.

 
 

Pitää asennon ja nopeuden täydellä kuormalla

– tinkimätöntä suorituskykyä vaativissakin tilanteissa

Nainen seisoo täysin kuormitetun LINAK-järjestelmää käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä

DL PLUS™ High-speed -nostopilarin enimmäisnopeus on testatusti 80 mm/s ja enimmäiskuorma 600 N pilaria kohden, joten sen nopeus ja nostovoima eivät petä.

Lisäksi pilarin itsepidättyvyystoiminto kestää kaksi kertaa sen enimmäisnostokuorman, joten työpöytä pysyy vankasti paikallaan – myös, jos kuorma yllättäen kasvaa.

 
 

Tarkkaa kohdistamista sulavasti

– suurimmallakin nopeudella pehmeä käynnistys ja pysäytys toimivat entiseen tapaan

LINAK DPG -pöytäohjain ja LINAK-nostopilarit tekevät työpöytien säätämisestä entistä tarkempaa ja sulavampaa

Nykyaikaisten työpöytien sujuva säätöliike on osittain nostopilarien pehmeän käynnistyksen ja pysäytyksen ansiota. Tämä usein liian vähälle huomiolle jäävä toiminto varmistaa pöydän tarkan kohdistamisen ja eliminoi äkilliset töksähdykset käynnistyksen ja pysäytyksen aikana. DL PLUS™ High-speed -pilarin ansiosta kahvikin pysyy läikkymättä pöydällä – myös silloin, kun pöytää käytetään täydellä nopeudella.

 
 

Kalusteiden suojaaminen törmäyksiltä

– törmäyssuojaratkaisut estävät odottamattomat kolhut

Työpöytä ja -tuoli eivät törmää toisiinsa LINAK Desk Sensor 1 -törmäyssuojamekanismin ansiosta

Koska nostopilari on erittäin nopea, on tärkeää, että pöydän tiellä mahdollisesti olevat esteet havaitaan nopeasti, olivatpa ne sitten kovia tai pehmeitä, sillä ne voivat aiheuttaa vahinkoja. DL PLUS™ High-speed -pilareille on saatavana kaksi valinnaista törmäyssuojaratkaisua: plug-in-yksikkö Desk Sensor™ 1 (DS1) ja sisäänrakennettava, pilariin integroitava PIEZO™. Ratkaisuja voidaan tarjota joko erikseen tai – suojauksen tehostamiseksi – yhdessä. Lisätietoja on täällä.

 
 

Mukautettu viimeistely

– valinnanvaraa riittää sekä ratkaisujen suorituskyvyssä että ulkoasussa

Kolmiosaisista LINAK DL PLUS -nostopilareista DL6, DL19 ja DL21 on saatavana myös erittäin nopeat versiot

DL PLUS™ High-speed on saatavana DL6 PLUS-, DL11 PLUSDL19 PLUS- ja DL21 PLUS- nostopilareihin, joten yrityksesi voi konfiguroida ergonomiset säädettävät työpöytänsä juuri haluamallaan tavalla niin että ne ovat myös muotoilukieleltään miellyttävät. DL PLUS™ High-speed -nostopilarit ovat ulkoasultaan täysin samanlaisia kuin tyylikkäästi viimeistellyt suositut DL PLUS™ -pilarit, mutta niiden sisäinen nopeustekniikka tuo niihin tavallista enemmän voimaa ja nopeutta.

LINAK Plug & Play™ -toiminnon ansiosta nostopilarit on helppo yhdistää LINAK Kick & Click™ -runkoon ja DESKLIFT™ Feet (DL Feet) -jalkavasteisiin koko rungon sisältävää ratkaisua varten.

 
 

Nouse tilanteen tasolle

– nostaa pöytien nostotoimintojen laadukkaaseen suorituskykyyn kohdistuvia odotuksia kautta linjan

Korkeussäädettävien toimistopöytien nopeustasojen vertailu: 40 mm/s, 60 mm/s ja 80 mm/s

Uuden DL PLUS™ High-speed -nostopilarin myötä moottorikotelolla varustettujen LINAK-nostopilarien valikoima vastaa asiakkaiden kaikkiin vaatimuksiin. Yrityksesi saa varmaa LINAK-laatua, nostovoimaa ja suorituskykyä juuri tarvitsemallaan tasolla – suositusta DL-perusmallista aina suunnittelun näkökulmasta optimoituun DL PLUS™ -pilariin ja sen uuteen erittäin nopeaan DL PLUS™ High-speed -versioon.

 

Jos yrityksesi haluaa pöytämalliensa erottuvan joukosta pitkän käyttöikänsä ja luotettavuutensa ansiosta, LINAK DESKLINE® -tuotevalikoima täyttää tiukatkin vaatimukset.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä