Nostopilarit

DL11

Pitkällä iskunpituudella varustettu sähkökäyttöinen nostopilari mahdollistaa erilaisten pöytäsovellusten sekä TV- ja näyttötasojen tasaisen ja hiljaisen säädön. Kolmiosaisessa rakenteessa on lyhyet asennusmitat. Valinnaisena on saatavana LINAK PIEZO -törmäyssuoja.

DL11

DESKLIFT DL11 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka on täydellinen valinta erilaisiin pöytäsovelluksiin, kuten toimistopöytiin ja neuvottelupöytiin.

Kolmiosaisessa rakenteessa on pienet asennusmitat ja pitkä iskunpituus. DL11 on siten optimaalinen valinta riippumatta pöytää käyttävän henkilön pituudesta.

DL11-nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL10-pilarissa. Ne ovat yhteensopivia käytettäväksi samassa pöytä- ja pöytäjalkarakenteessa.

DL11 on saatavana useina värivaihtoehtoina, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin. Valinnaisena on saatavana PIEZO™ (törmäyssuoja). PIEZO-toiminto minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL11-järjestelmä on yhteensopiva vakiomallisen DESKLINE®-ohjausyksikön (CBD) kanssa. Näin äänitaso on erittäin alhainen ja lisäominaisuuksien valikoima suuri.

DL11 on saatavana pidennettynä XL-versiona, joka on optimoitu näyttöjärjestelmien säätöön.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

DL11-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8, DL9, DL10 ja DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8-, DL9-, DL10- ja DL11-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.