Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL11

Tyylikäs, pyöreä kolmiosainen nostopilari, joka soveltuu ihanteellisesti niin korkeussäädettäviin työpöytiin kuin näyttötelineisiinkin. Vankka, halkaisijaltaan 70 mm:n kokoinen nostopilari, jonka optimoitu moottorikotelo lisää ratkaisun voimaa ja vakautta.

DL11-nostopilarista on saatavana myös valinnaisesti DL PLUS™ -versio (ilman näkyviä liukujohteita) tai DL PLUS™ High-speed -versio (60 tai 80 mm/s). Lisäksi pilariin on valittavissa PIEZO™-törmäyssuoja-anturi. Näyttötelineiden säätöön on olemassa pidennetty DL11 XL -versio.

DL11

DESKLIFT™°DL11 on kompakti 3-osainen pyöreäprofiilinen nostopilari, jota voidaan käyttää mitä erilaisimmissa pöytäratkaisuissa, esimerkiksi korkeussäädettävissä työpöydissä. Lyhyiden asennusmittojensa ja pitkän iskunpituutensa ansiosta 3-osainen DL11-nostopilari on ihanteellinen vaihtoehto mihin tahansa säädettävään työpöytään sen käyttäjän pituudesta riippumatta.

DL11-pilarin profiili on suojattu pyörimiseltä ja kiertymiseltä. DL11-pilarissa on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Lisäksi pilari on erittäin vakaa. DL11-pilarissa on sama profiilin koko (ø 70 mm) ja samanlaiset moottorikotelon asennusreiät kuin 2-osaisessa DL10-pilarissa, joten niitä voidaan käyttää samassa rungossa ja samojen jalkavasteiden kanssa – esimerkiksi Kick & Click™ -pöytärungossa. DL11-pilaria on saatavana useissa vakioväreissä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL11-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • Suunnittelun näkökulmasta optimoitu DL11 PLUS™, jossa on valinnaisesti joko mustat, harmaat tai valkoiset päätykaulukset ulkomuodon korostamiseksi.
  • PLUS™ High-speed, jossa on nopea korkeudensäätö ja optimoitu muotoilu.
  • PIEZO™-törmäyssuoja-anturi minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan.
  • DL11 XL on pidennetty versio, joka on optimoitu näyttötelineiden säätöön.

DL11-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL11 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä nostopilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16°rinnakkaispilarilla. Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL11-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD5/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä