Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL11

Kompakti ja vakaa kolmiosainen pyöreäprofiilinen sähkökäyttöinen nostopilari.
Pitkä iskunpituus ja lyhyt asennusmitta tekevät tästä pilarista ihanteellisen kaikenlaisiin työpöytiin käyttäjien pituudesta riippumatta. Pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa ja sopii saumattomasti asennusta helpottavaan Kick & Click -runkoon.
Saatavana useina värivaihtoehtoina, jotka sopivat monenlaisiin työpöytämalleihin.
DL11-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista: DL11 PLUS™ (ei näkyviä liukujohteita), PIEZO™ (törmäyssuoja), DL11 XL (optimoitu näyttö- ja televisioiden telineisiin).

DL11

DESKLIFT™ DL11 on kompakti kolmiosainen pyöreäprofiilinen nostopilari, joka soveltuu ihanteellisesti mitä erilaisimpiin korkeussäädettäviin pöytäratkaisuihin, kuten säädettäviin toimistopöytiin. Pilarin kolmiosaisen rakenteen ansiosta sen asennusmitta on lyhyt ja iskunpituus pitkä. Tästä syystä DL11 soveltuukin erinomaisesti kaikenpituisille käyttäjille. 

DL11-pilarin profiili on suojattu pyörimiseltä ja kiertymiseltä. DL11-pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Kick & Click -rungon kanssa. DL11-pilari on erittäin vakaa, ja sen ulkomitat (ø70 mm) ja moottorikotelon asennusreiät ovat samanlaiset kuin kaksiosaisessa DL10-pilarissa, joten niihin sopivat samat pöydän rungot ja jalkavasteet. DL11 on saatavana useina värivaihtoehtoina, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL11-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tässä joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • DL11 PLUS™ on optimoitu suunnittelun näkökulmasta , jossa valinnaisesti joko mustat, harmaat tai valkoiset kehysrenkaat ulkomuodon korostamiseksi.
  • PIEZO™-törmäyssuoja minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan.
  • DL11 XL on pidennetty versio, joka on optimoitu näyttötelineiden säätöön.

DL11-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL11 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla. Desk Sensor™ 1 -törmäyksenestomoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä

DL11-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD5/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.