Nostopilarit

DL11

Pitkällä iskunpituudella varustettu sähkökäyttöinen nostopilari mahdollistaa erilaisten pöytäsovellusten sekä TV- ja näyttötasojen tasaisen ja hiljaisen säädön. Kolmiosaisessa rakenteessa on lyhyet asennusmitat. Valinnaisena on saatavana LINAK PIEZO -törmäyssuoja.

DL11

DESKLIFT DL11 on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka on täydellinen valinta erilaisiin pöytäsovelluksiin, kuten toimistopöytiin ja neuvottelupöytiin.

Kolmiosaisessa rakenteessa on pienet asennusmitat ja pitkä iskunpituus. DL11 on siten optimaalinen valinta riippumatta pöytää käyttävän henkilön pituudesta.

DL11-nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL10-pilarissa. Ne ovat yhteensopivia käytettäväksi samassa pöytä- ja pöytäjalkarakenteessa.

DL11 on saatavana useina värivaihtoehtoina, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin. Valinnaisena on saatavana PIEZO™ (törmäyssuoja). PIEZO-toiminto minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL11-järjestelmä on yhteensopiva vakiomallisen DESKLINE®-ohjausyksikön (CBD) kanssa. Näin äänitaso on erittäin alhainen ja lisäominaisuuksien valikoima suuri.

DL11 on saatavana pidennettynä XL-versiona, joka on optimoitu näyttöjärjestelmien säätöön.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

DL11-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8, DL9, DL10 ja DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8-, DL9-, DL10- ja DL11-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Valvomoiden työpisteet

Valvomoiden työpisteisiin tarkoitetut LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tarjoavat nopean, helpon ja luotettavan säädön vuorojen aikana ja varmistavat oikean työasennon jokaiselle työntekijälle.

Liiketilojen pöydät

Liiketilojen pöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät säätämisestä helppoa ja nopeaa. Pöydät voi räätälöidä niin, että ne sopivat täydellisesti yksittäisten käyttäjien tarpeisiin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.