Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL10

Kustannustehokas sähkökäyttöinen pilari on kompakti ja sulavalinjainen. Tämä hiljainen ja erittäin kestävä pilari sopii käytettäväksi erityyppisissä pöydissä ja se on helppo asentaa.

DL10Pilari on kompakti ja tyylikkäästi muotoiltu, eikä sen kanssa tarvita pöytärakenteessa poikkipuuta. Kustannustehokas vaihtoehto DL11:lle.

DL10-pilari on mitoiltaan samanlainen kuin kolmiosainen DL11-pilari, joten ne ovat yhteensopivia käytettäväksi samassa pöytä- ja pöytäjalkarakenteessa.

DL10 on saatavana useina vakioväreinä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL10-järjestelmä on yhteensopiva vakiomallisten DESKLINE®-ohjausyksiköiden (CBD) kanssa. Näin äänitaso on erittäin alhainen ja lisäominaisuuksien valikoima suuri.

  • Maksimivoima: 800 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s


DL10-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8, DL9, DL10 ja DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL8-, DL9-, DL10- ja DL11-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.