Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL10

Edullinen, kompakti ja pyöreä kaksiosainen nostopilari. Tämä hiljainen ja erittäin kestävä pilari sopii käytettäväksi erityyppisissä säädettävissä työpöydissä. Pilari sopii asennusta helpottavaan LINAK Kick & Click™ -runkoon. Siitä on saatavana useita eri värivaihtoehtoja sekä DL10 PLUS™ -versio (ilman näkyviä liukujohteita). Pilari on yhteensopiva DESKLIFT™ Feet -jalkavasteiden kanssa.

DL10

DESKLIFT™ DL10 on kompakti ja pyöreä kaksiosainen nostopilari, joka soveltuu ihanteellisesti mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin erityisesti toimistoissa. Pilari on erittäin vakaa, joten pöytään ei tarvita poikittaispalkkia. Kustannustehokas vaihtoehto DL11:lle. DL10-nostopilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Kick & Click -rungon kanssa. DL10-pilarissa on samat profiilien ulkomitat ja samanlaiset moottorikotelon asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL11-nostopilarissa. Niitä voidaan siis käyttää samoissa pöytärunko- ja jalkavasterakenteissa.

DL10-pilaria on saatavana useissa vakioväreissä, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin.

DL10-tuotevalikoimassa on useita vaihtoehtoja, kuten suunnittelun näkökulmasta optimoitu DL10 PLUS™, jossa on valinnaisesti joko mustat, harmaat tai valkoiset päätykaulukset ulkomuodon korostamiseksi.

DL10-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena. DL10 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla. Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojamoduuli voidaan liittää ohjausyksikköön pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL10-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8/DL9/DL10/DL11 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä