Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL5

Sähkökäyttöinen kaksiosainen nostopilari. Kompakti moottorikotelo tekee siitä ihanteellisen tyylikkäisiin työpöytiin. Tämä tukeva pilari nostaa hiljaisesti sekä yksittäisenä pilarina että rinnakkaiskäytössä.

DL5

DESKLIFT DL5 on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka sopii erinomaisesti erityisesti toimistopöytiin.

DL5:ssä on kompakti moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan näkymättömiin pöytärakenteeseen. Pilari on erittäin vakaa, joten pöytään ei tarvita poikittaispalkkia.

DL5-nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL6-pilarissa. Ne ovat yhteensopivia käytettäviksi samassa pöytä- ja jalkavasterakenteessa.

DL5-nostopilareita on saatavilla useissa vakioväreissä ja -pituuksissa, jotka sopivat monenlaisiin pöytämalleihin. Laajaan DL5-valikoimaan kuuluu eri versioita kuten muun muassa DL5 PLUS™ -versio jossa muotoilua on optimoitu. Ne voidaan toimittaa myös yhdistelmäpöytiin tarkoitettujen kannakkeiden kanssa.

DL5-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena.

DL5 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä jopa 16 rinnakkaispilarilla.

 


DL5-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5/DL6 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DL5/DL6 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.