Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL5

Sähkökäyttöinen kaksiosainen nostopilari. Kompakti moottorikotelo tekee pilarista ihanteellisen tyylikkäisiin työpöytiin. Tämä tukeva pilari nostaa hiljaisesti sekä yksittäisenä pilarina että rinnakkaiskäytössä.

DL5

DESKLIFT DL5 on kompakti kaksiosainen nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin erityisesti toimistoissa.

DL5-nostopilarissa on pienikokoinen moottorikotelo, joka jää lähes kokonaan piiloon pöytälevyn alle. Pilari on erittäin vakaa, joten pöytään ei tarvita poikittaispalkkia.

DL5-nostopilarilla on samat profiilien ulkomitat kuin kolmiosaisella DL6-nostopilarilla, joten niitä voidaan käyttää samoissa pöytärunko- ja jalkavasterakenteissa.

DL5-nostopilareita on saatavana useissa vakioväreissä ja eri pituuksissa, joten ne sopivat mitä erilaisimpiin pöytämalleihin.

DL5-tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Siihen sisältyy esimerkiksi suunnittelun näkökulmasta optimoitu DL5 PLUS™ sekä yhdistelmäpöytiin tarkoitettuja ratkaisuja.

DL5-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena.

DL5 soveltuu käytettäväksi yksittäisenä pilarina, 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä tai moniajojärjestelmänä (multi-parallel) jopa 16 rinnakkaispilarilla.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Yhdistelmäpöytien lisävarusteiden datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

DL5-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5/DL6 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DL5/DL6 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä