Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Luo työtila, jossa ei ole PVC:tä

LINAKin PVC-Free™-tuotteisiin kuuluu kaapeleita, ohjausyksiköitä, nostopilareita ja karamoottoreita sekä ohjauspaneeleita – ja ne kaikki ovat saatavilla pöytiin, työpisteisiin ja keittiöiden käyttökohteisiin.

Ei sisällä PVC:tä Teknologia ja trendit
LINAKin iskulauseena on ”We improve your life”. Pyrimme tähän päämäärään tarjoamalla maailman parhaita karamoottorijärjestelmiä työpöytiin, työpisteisiin ja keittiöihin – vain muutamia mainitaksemme.

Pidämme huolta myös ilmastosta ja ympäristöstä. LINAKin insinöörit kehittävät ja parantavat tuotteitamme jatkuvasti minimoidaksemme niiden ympäristövaikutukset.

Eräs tapa on pitää mielessä, että polyvinyylikloridille eli PVC:lle on olemassa vaihtoehtoja. Lähes kaikki LINAKin pöytiin, työpisteisiin, keittiöihin ja moniin muihin käyttökohteisiin tarkoitetut tuotteet ovat nyt PVC-vapaita. 

PVC:tä sisältämättömät tuotteet, kuten kaapelit, ohjausyksiköt, nostopilarit ja karamoottorit sekä useimmat ohjaimemme, on merkitty LINAK PVC-Free™ -logolla. Näiden tuotteiden ansiosta valmistajat voivat suunnitella asiakkailleen entistä ympäristöystävällisempiä työtilaratkaisuja.

Tiesitkö, että
PVC on muovityyppi, jota käytetään usein kaapeleissa ja sähkökomponenteissa. Jotta PVC:stä saataisiin taipuisaa, siihen lisätään pehmentimiä – useimmiten ftalaatteja. Ftalaattien epäillään häiritsevän hormoneja, liittyvän useiden pitkäaikaissairauksien puhkeamiseen ja aiheuttavan synnynnäisiä epämuodostumia. PVC on kierrätettävä erillään muista muoveista, mikä voi olla kallista. Poltettaessa PVC:stä vapautuu lisäksi dioksiineja.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä