Teknologia & trendit

Luo työtila, jossa ei ole PVC:tä

LINAKin PVC-Free™-tuotteisiin kuuluu kaapeleita, ohjausyksiköitä, nostopilareita ja karamoottoreita sekä ohjauspaneeleita – ja ne kaikki ovat saatavilla pöytiin, työpisteisiin ja keittiöiden käyttökohteisiin.

LINAKin iskulauseena on ”We improve your life”. Pyrimme tähän päämäärään tarjoamalla maailman parhaita karamoottorijärjestelmiä työpöytiin, työpisteisiin ja keittiöihin – vain muutamia mainitaksemme.

Pidämme huolta myös ilmastosta ja ympäristöstä. LINAKin insinöörit kehittävät ja parantavat tuotteitamme jatkuvasti minimoidaksemme niiden ympäristövaikutukset.

Eräs tapa on pitää mielessä, että polyvinyylikloridille eli PVC:lle on olemassa vaihtoehtoja. Lähes kaikki LINAKin pöytiin, työpisteisiin, keittiöihin ja moniin muihin käyttökohteisiin tarkoitetut tuotteet ovat nyt PVC-vapaita. 

PVC:tä sisältämättömät tuotteet, kuten kaapelit, ohjausyksiköt, nostopilarit ja karamoottorit sekä useimmat ohjaimemme, on merkitty LINAK PVC-Free™ -logolla. Näiden tuotteiden ansiosta valmistajat voivat suunnitella asiakkailleen entistä ympäristöystävällisempiä työtilaratkaisuja.

Tiesitkö, että
PVC on muovityyppi, jota käytetään usein kaapeleissa ja sähkökomponenteissa. Jotta PVC:stä saataisiin taipuisaa, siihen lisätään pehmentimiä – useimmiten ftalaatteja. Ftalaattien epäillään häiritsevän hormoneja, liittyvän useiden pitkäaikaissairauksien puhkeamiseen ja aiheuttavan synnynnäisiä epämuodostumia. PVC on kierrätettävä erillään muista muoveista, mikä voi olla kallista. Poltettaessa PVC:stä vapautuu lisäksi dioksiineja.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.