Ota yhteyttä meihin
Keittiöt

Ratkaisut keittiöihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä säädetään työtasojen ja pöytien korkeutta sekä modernien keittiöiden liesituulettimia ja hyllyjä.

Karamoottoriratkaisut modernisoivat keittiön

Modernit keittiöt ovat usein avoimia, ja ne on integroitu osaksi oleskelu- tai ruokailutiloja. Tämä edellyttää keittiöiltä myös monipuolisia toimintoja. Säädettävien kalusteiden suosio kasvaa, ja oikein toteutettuna nämä ratkaisut voivat erottaa yrityksesi muista. LINAK-karamoottorit voivat auttaa tässä, ja niillä on esimerkiksi seuraavat edut:

  • Järjestelmät on helppo suunnitella ja asentaa, ja niitä on myös helppo hallita.
  • Karamoottorit ovat hiljaisia ja ohjausyksiköt kuluttavat vähän energiaa.
  • LINAK on maailmanlaajuisesti toimiva, kokenut yhteistyökumppani.

Korkeussäädettävien kalusteiden suosio kasvaa, ja ne ovat jo tavallinen näky monilla työpaikoilla. Myös säädettävien keittiökalusteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Niiden avulla eripituisten henkilöiden on helpompi käyttää samoja keittiökalusteita entistä ergonomisemmin. Säädettävien kalusteiden avulla keittiöstä voidaan myös tehdä entistä suurempi ja monipuolisempi. LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää keittiösaarekkeita, liesituulettimia, kaappeja ja sivupöytiä.

Pienikokoiset karamoottorit tuovat lisää suunnittelunvapautta
Kompaktin muotoilun ja LINAK Plug & Play™ -asennusjärjestelmän ansiosta karamoottorijärjestelmät on helppo integroida keittiökalusteisiin muotoilusta tinkimättä. Tämä tuo lisää suunnittelunvapautta, joten yrityksesi voi tarjota innovatiivisia keittiöratkaisuja, joissa tila hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti erilaisten toimintojen avulla.

Luotettavasti toimivat, hiljaiset ja ympäristöystävälliset säädettävät kalusteet
LINAK välittää myös ympäristöstä. Suurin osa keittiötuotteistamme on PVC-free™-tuotteita, ja ne ovat myös hiljaisia ja säästävät energiaa. Energiatehokkuuden takaa LINAK® ZERO™ -järjestelmä. Sen ansiosta energiankulutus valmiustilassa on vain 0,1 W. LINAK-karamoottoreiden toiminta ja pitkä käyttöikä testataan perusteellisesti, joten moottoreitamme käyttävät keittiöratkaisut ovat sekä ympäristöystävällisiä että pitkäikäisiä. 

Kokenut, maailmanlaajuisesti toimiva yhteistyökumppani
LINAK on jo yli 30 vuoden ajan kehittänyt karamoottoreita ja karamoottoriratkaisuja, jotka helpottavat sekä asiakkaidemme että lopputuotteiden käyttäjien elämää. LINAK on kokenut yhteistyökumppani, joka tuntee markkinat perusteellisesti, ja jonka tekninen osaaminen ja muotoilun ymmärrys perustuvat pitkään kokemukseen. Yrityksesi tarvitsee vain kertoa meille, mitä se tarvitsee.

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Baselift: Ergonomics Meets Innovation

Baselift on kompakti yksikkö keittiötasojen, kaappien ja myyntipöytien korkeussäätöön.

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä