Ota yhteyttä meihin
Keittiöt

Säädettävät työtasot

LINAK Baselift™ -karamoottorijärjestelmät mahdollistavat keittiön työtasojen tasaisen ja ergonomisen korkeussäädön.

Keittiö - säädettävä työtaso

Baselift™-karamoottoriratkaisut keittiön työtasoihin

Keittiön yhdistäminen olohuoneeseen on ympäri maailman suosiotaan kasvattava trendi. Perheet viettävät entistä enemmän aikaa yhdessä, ja keittiö on yleensä toiminnan keskipisteenä. Sen vuoksi tarvitaan entistä joustavampia ratkaisuja, joiden avulla perheenjäsenet voivat säätää työtason sekä muut keittiökalusteet itselleen sopivalle korkeudelle. LINAKin kumppanuus keittiön ergonomisten ratkaisujen kehittämisessä tuo seuraavia etuja:

  • Monipuoliset mahdollisuudet suunnitteluun ja helposti integroitavia järjestelmiä
  • Mahdollisuuden saavuttaa markkinoiden johtoasema kestävillä karamoottoreilla
  • Kumppanina kokenut globaali asiantuntija

Ergonomiaan panostetaan nykyään työpaikkojen lisäksi myös kotona. Suuret avoimet keittiöt, joissa koko perhe voi puuhailla ja laittaa ruokaa yhdessä, vaativat täysin uudenlaisia ratkaisuja. Koska perheenjäsenet voivat olla hyvinkin erikokoisia, kaikille sopivaa työskentelykorkeutta ei ole. Ainutlaatuisen ja innovatiivisen LINAK Baselift™ -järjestelmän ansiosta kaikki käyttäjät voivat säätää työtason juuri heille sopivalle korkeudelle.

Helposti integroitava järjestelmä takaa suunnittelun vapauden
Kompaktin koon ja kaapeleiden määrän vähäisyyden ansiosta LINAKin tuotteet on helppo sovittaa osaksi useimpia keittiökalusteita. Esimerkiksi LINAK Baselift™ -järjestelmällä toteutetusta korkeussäädöstä on näkyvillä vain ohjain, joten mikään ei häiritse kalusteen muotoilua. Järjestelmän kanssa voidaan käyttää tavallisia kaappeja, eikä se vie keittiötilaa loppukäyttäjiltä.

Markkinajohtajaksi testatuilla ja laadukkailla karamoottoreilla
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden julkaisua. Näin on voitu minimoida huoltotarve lähes olemattomaksi ja pidentää sovelluksen käyttöikää merkittävästi. LINAKin Baselift-ratkaisun avulla voidaan toteuttaa sujuva liike keittiön työtasoon ja mahdollistaa sen vaivaton ohjaus sisäänrakennetulla ohjauspaneelilla tai Desk Control™ -sovelluksella.

Hyödynnä globaalin kumppanin 30 vuoden kokemus
LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoreita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. LINAK kehittää laatua jatkuvasti panostamalla tuotteiden luotettavuuteen, kestävyyteen, matalaan melutasoon, helppoon integroimiseen, PVC-Free™-materiaaleihin ja alhaiseen virrankulutukseen, ja sitä pidetäänkin alan mittapuuna. Sen ansiosta LINAKin toiminta on laajentunut ympäri maailmaa, joten voimme tarjota apua, tukea ja toimituksen lähes kaikkialla maailmassa. 

Näytä enemmän
Säädettävä työtasojärjestelmä

Tiedostot

Baselift: Ergonomics Meets Innovation

Baselift on kompakti yksikkö keittiötasojen, kaappien ja myyntipöytien korkeussäätöön.

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Ratkaisut keittiöihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä säädetään työtasojen ja pöytien korkeutta sekä modernien keittiöiden liesituulettimia ja hyllyjä.

Näytä enemmän

Järjestelmät säädettäviin työtasoihin

Keittiöiden säädettävissä työtasoissa tarvitaan erikoistunut järjestelmä, joka ei vie liikaa tilaa eikä häiritse muuta sisustusta. LINAK on tätä silmällä pitäen kehittänyt Baselift™-järjestelmän, joka on ainutlaatuinen ratkaisu keittiötasojen korkeudensäätöön.

Säädettäviin työtasoihin liittyvät videot

Lue lisää säädettävissä työtasoissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön play-icon

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä