Lisävarusteet

BA001

LINAK BA001 on tehokas 2,2 Ah akkujärjestelmä sähkökäyttöisiin karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin siirrettäviin kärryihin, nojatuoleihin tai TV- ja näyttötasoihin. Sisältää LED-merkkivalon ja äänimerkin.

BA001

LINAK on kehittänyt BA001-akkupaketin, joka on tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa DESKLINE®- ja HOMELINE®-järjestelmissä.

Akkupaketti on erittäin hyödyllinen mobiilisovelluksissa, kuten liikuteltavissa kärryissä tai sovelluksissa, joissa sähköjohto olisi tiellä, kuten lepotuoleissa.

BA001 on litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 2,15 Ah. Akun LED-valopalkit näyttävät kapasiteetin tason ja äänihälytys ilmoittaa lataustarpeesta.

BA001 on kompakti kooltaan ja siinä on vakiona asennuskiinnike, joka helpottaa akun vaihtoa.

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen asiakkaalle. LINAK kiistää kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumkennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää voittojen menetykset, epäonnistumisen odotettujen säästöjen saavuttamisessa, muut kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.

BA001-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

BA001-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.