Ota yhteyttä meihin
Työpöydät

Tekniset työpisteet

LINAKin karamoottoreilla voidaan toteuttaa pörssimeklareiden työpöytien ja valvomopöytien kaltaisten teknisten työpisteiden luotettava säätö.

Tekniset työpisteet

Teknisten työpisteiden karamoottoriratkaisut

Nykyään useissa organisaatioissa tekniseen henkilöstöön panostetaan yhä enemmän aikaa ja rahaa. Kattavan koulutuksen ja kalliiden laitteistojen lisäksi tarvitaan mukautettuja säätöratkaisuja kestäviin työpisteisiin, jotka ovat usein käytössä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Valmistajat voivat saavuttaa etumatkaa omilla markkinoillaan käyttämällä LINAKin sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä, sillä ne tarjoavat:

  • Perusteellisesti testattuja ja luotettavia karamoottoreita
  • Joustavia ja helposti integroitavia järjestelmiä
  • Globaalin kumppanin, jolla on laaja kokemus

Kaikkien ergonomiasta, työtyytyväisyydestä ja tuottavuudesta kiinnostuneiden kannattaa tutustua sähkökäyttöisten korkeussäädettävien työpöytien ja työasemien tarjoamiin etuihin. Olipa kyse sitten lennonjohtotornista, pelastuskeskuksesta tai pörssimeklarin työpöydästä, työntekijöiden on pystyttävä keskittymään työhönsä sataprosenttisesti useiden tuntien ajan. Jotta tähän tavoitteeseen päästään, ergonomian on oltava täydellinen. LINAKin karamoottorit mahdollistavat työpöytien yksilöllisen säädön.

Perusteellisesti testatut karamoottorit, joihin voit luottaa
Kaikkien LINAKin tuotteiden on läpäistävä lukuisia erilaisia testejä ennen niiden tehtaalta lähettämistä. Testeillä varmistetaan, että tuotteet täyttävät sertifikaattien vaatimukset, ja niiden ansiosta asiakkaamme voivat luottaa karamoottoreidemme toimivan virheettömästi vuosikausien ajan – jopa ilman huoltoja.

Mahdollistaa erikoistyöpisteiden suunnittelun
LINAKin karamoottorijärjestelmien integrointi on erittäin helppoa, sillä tarjoamme kattavan tuotevalikoiman, jonka kaikki osat on suunniteltu sopimaan yhteen. Koska valikoimiimme kuuluu lähes kaikenkokoisia karamoottoreita ja lukuisia erilaisia nostopilareita, voit tarjota tasaista, tarkkaa ja hiljaista liikettä kaikille työpisteitä tarvitseville asiakkaillesi.

Valitse kokenut ja maailmanlaajuisesti toimiva kumppani
Kaikki markkinat ovat erilaisia. Ja niin ovat myös asiakkaat. LINAK on jo yli 30 vuoden ajan jatkuvasti kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja, ja kattava tuotevalikoimamme sopii lukuisiin erilaisiin työpisteisiin. LINAKin valitessasi saat luotettavan, maailmanlaajuisesti toimivan kumppanin, jonka ammattitaito sekä asiakkaiden tuntemus ovat aina käytössäsi.

Näytä enemmän
Teknisen työpisteen järjestelmä

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Näytä enemmän

Järjestelmät teknisiin työpisteisiin

Teknisiä työpisteitä ovat esimerkiksi kauppojen tiskit, valvomopöydät ja terveydenhuollon työpisteet. Useimmiten niissä tarvitaan luotettavuuden ja turvallisuuden lisäksi myös suurta nostokapasiteettia. LINAK tarjoaa juuri tällaisia järjestelmiä, ja ne voidaan käyttökohteesta riippuen koota inline-pilareista, moottorikotelon sisältävistä nostopilareista tai sisäänrakennettavista moottoreista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä