Ota yhteyttä meihin
Esittelyssä DESKLINE®
DESKLINE on LINAKin liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa luotettavia karamoottoriratkaisuja erilaisiin työpöytiin, työpisteisiin, keittiöihin ja moniin muihin käyttökohteisiin. Kaikki osat sopivat suunnitelmiisi niin toiminnallisesti kuin esteettisestikin, ja ratkaisut on helppo koota LINAK Plug and Play™ -järjestelmän ansiosta.

LINAK on ollut vuodesta 1990 alkaen mukana modernin työpaikan sisustamisessa kehittämällä sähkökäyttöisiä korkeussäätöjärjestelmiä työpöytiin ja -pisteisiin – usein yhteistyössä valmistajien tai sisustussuunnittelijoiden kanssa.

DESKLINE-tuoteryhmässä me työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme uusia innovatiivisia ja ergonomisia säätömahdollisuuksia toimistopöytiin, työpisteisiin ja keittiöihin. Kattavan ja laadukkaan karamoottorien ja nostopilarien tuotevalikoiman lisäksi LINAK on kehittänyt uutta teknologiaa, kuten PIEZO™-törmäyssuojan ja ZERO™-teknologian. Lisäksi pyrimme lisäämään PVC-vapaiden materiaalien käyttöä tuotteissamme. Tavoitteena on parantaa sekä loppukäyttäjän mukavuutta että valmistajan tuotteiden kysyntää.

Ylläpidämme myös Design Meets Movement -sivustoa, johon osallistuu maailman luovimpiin ja innovatiivisimpiin kuuluvia säädettävien kalusteiden suunnittelijoita.

Yhteistyön ansiosta LINAK DESKLINE on saavuttanut johtavan aseman korkealaatuisten säätöratkaisujen toimittajana. Meillä on maine luotettavana kumppanina ja neuvonantajana, jolla on kattava tietämys sovelluksista, säädöksistä ja markkinoista yleensä.

LINAK DESKLINE on erillinen strateginen liiketoimintayksikkö, joka hyödyntää ympäri maailmaa sijaitsevien tytäryhtiöidemme ja huolto-organisaatioiden asiantuntemusta.

DESKLINE-karamoottoriratkaisuista löytyy lisätietoa DESKLINE-liiketoimintayksikön sivustolta sekä sovelluskohtaisilta sivustoilta.

Osoitteesta www.linak.com/about löydät lisätietoja LINAK Groupista.
Liikkuminen on elämistä play-icon

Liikkuminen on elämistä

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Nainen seisoo LINAK-tuotteilla varustetun korkeussäädettävän pöydän ääressä. play-icon

Edistä terveyttä korkeussäädettävillä työpöydillä

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu play-icon

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu

play-icon

DPG-ohjaimet – suunniteltu muodostamaan uusia toimintatapoja

play-icon

Käytä sähköpöytääsi paremmin Desk Control -sovelluksella

Toimistotyöntekijä seisoo erittäin nopeita kolmiosaisia LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä play-icon

Erittäin nopeat DL PLUS™ High-speed-nostopilarit

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä