Teknologia & trendit

ZERO™-valmiustilateknologia työpaikalla

LINAK ZERO™ -teknologian ansiosta säädettävien työpöytien, työpisteiden ja keittiötasojen valmiustilan energiankulutus laskee jopa alle 0,1 wattiin – näin myös hiilidioksipäästöt pysyvät mahdollisimman pieninä.

Lisääntynyt tietoisuus ilmastonmuutoksen vaikutuksista on saanut ihmiset kiinnittämään huomiota hiilidioksidipäästöihin, jotka johtuvat erilaisten laitteiden valmiustilassa kuluttamasta virrasta. 

Sen vuoksi LINAK kehitti useimmissa ohjausyksiköissämme käytettävän ZERO™-teknologian, joka asettaa uuden standardin vastuulliselle valmiustilan energiankulutukselle muun muassa työpöydissä.

Tee ilmastoteko
Jotta korkeussäädettävä työpöytä tai työpiste voi alkaa liikkua välittömästi painiketta painettaessa, sen tarvitsee käyttää hiukan sähköä myös valmiustilassa. ZERO™-teknologian avulla on mahdollista vähentää normaalia valmiustilan energiankulutusta jopa 0,1 wattiin. Kaikissa työpöytien, työpisteiden, keittiöiden, palvelutiskien ja näyttötelineiden ohjausyksiköissä käytetään ZERO™-teknologiaa.

Jos haluat lisätietoja ZERO™-teknologiasta, tutustu alla oleviin  "Valmiustilan alhainen energiankulutus"- ja "ZERO-teknologia"-esitteisiin – tai ota yhteyttä LINAKiin.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.