Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

ZERO™-valmiustilateknologia työpaikalla

LINAK ZERO™ -teknologian ansiosta säädettävien työpöytien, työpisteiden ja keittiötasojen valmiustilan energiankulutus laskee jopa alle 0,1 wattiin – näin myös hiilidioksidipäästöt pysyvät mahdollisimman pieninä.

ZERO™-teknologia Teknologia ja trendit
Lisääntynyt tietoisuus ilmastonmuutoksen vaikutuksista on saanut ihmiset kiinnittämään huomiota hiilidioksidipäästöihin, jotka johtuvat erilaisten laitteiden valmiustilassa kuluttamasta virrasta. 

Sen vuoksi LINAK kehitti useimmissa ohjausyksiköissämme käytettävän ZERO™-teknologian, joka asettaa uuden standardin vastuulliselle valmiustilan energiankulutukselle muun muassa työpöydissä.

Tee ilmastoteko
Jotta korkeussäädettävä työpöytä tai työpiste voi alkaa liikkua välittömästi painiketta painettaessa, sen tarvitsee käyttää hiukan sähköä myös valmiustilassa. ZERO™-teknologian avulla on mahdollista vähentää normaalia valmiustilan energiankulutusta jopa 0,1 wattiin. Kaikissa työpöytien, työpisteiden, keittiöiden, palvelutiskien ja näyttötelineiden ohjausyksiköissä käytetään ZERO™-teknologiaa.

Jos haluat lisätietoja ZERO™-teknologiasta, ota yhteyttä LINAKiin.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä