Ota yhteyttä meihin
Esittelyssä TECHLINE®

LINAKin TECHLINE-liiketoimintayksikkö tarjoaa luotettavaa ja tarkkaa liikettä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja toimii luotettavasti vaativissa ja haastavissa olosuhteissa. 
LINAK on vuodesta 1980 lähtien kehittänyt karamoottoriratkaisuja, jotka kestävät kovaa rasitusta ja jatkuvaa liikettä vaativissakin olosuhteissa. Usein se on johtanut kumppanuuteen maatalous-, maanrakennus-, energia-, teollisuusautomaatio- sekä monien muiden alojen yritysten kanssa.

Työskentelemällä tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa pystymme tarjoamaan heidän tuotteisin parantavia yksilöllisiä ratkaisuja, jotka varmistavat, että heillä on jatkossakin etumatkaa kilpailijoihin nähden. Tämän periaatteen ansiosta TECHLINE on saavuttanut ympäri maailmaan maineen luotettavana asiantuntijana, joka tuntee tuotteet ja sovellukset läpikotaisin.

Kaikki TECHLINE-ratkaisujen komponentit testataan perusteellisesti ennen niiden markkinoille tuontia. LINAKin tutkimus- ja tuotekehitysosaston testikeskus toteuttaa perusteelliset testit, joissa karamoottorit altistetaan tärinälle, iskuille, täräytyksille, lämpötilanvaihteluille, pölylle, kemikaaleille ja vedelle.

LINAKille on kunnia-asia toimittaa tuotteita, jotka täyttävät niitä koskevien säännösten vaatimukset ja tarvittavat sertifioinnit.

Jos haluat lisätietoja testauksesta, tutustu LINAKin R&D-testikeskukseen. Lisätietoa TECHLINE-karamoottoriratkaisuista löytyy TECHLINE-segmentin sivustolta ja sovelluskohtaisilta sivustoilta.

Osoitteesta www.linak.com/about löydät lisätietoja LINAK Groupista.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Tuotannon ergonomia

Ergonomian paraneminen vähentää lihasten väsymistä sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksia

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä