Ota yhteyttä meihin
Ajoneuvot

Ratkaisut ajoneuvoihin

LINAK-karamoottoreiden avulla ajoneuvojen käyttäjät voivat avata takaluukun, laskea luiskan tai portaat ja säätää peilejä turvallisesti.

Karamoottoriratkaisut ajoneuvoihin

Ajoneuvoihin halutaan yhä enemmän automatisoituja turvaominaisuuksia ja parannuksia. Esimerkiksi invalidiajoneuvojen kysynnän odotetaan kasvavan tulevaisuudessa, kun väestö ikääntyy. LINAK-karamoottorit auttavat laitevalmistajia pärjäämään kilpailuilla markkinoilla ja ne tarjoavat monenlaisia etuja, kuten:

  • Kestävät, luotettavat karamoottorit, jotka on testattu kestämään vaativissakin olosuhteissa.
  • Pienikokoiset, huoltovapaat ratkaisut, jotka on helppo asentaa.
  • Edulliset, älykkäät, ympäristöystävälliset ratkaisut. 

Joustavuus, ympäristöystävällisyys ja hinta ovat yhä tärkeämpiä kilpailutekijöitä ajoneuvovalmistajille kaikkialla maailmassa. Sähkökäyttöisten karamoottoreiden on oltava riittävän joustavia kaikenlaisten ajoneuvojen tarpeisiin – myös täysin varusteltuihin invalidiajoneuvoihin. Samalla hiilijalanjälki on pyrittävä pitämään mahdollisimman pienenä ja hinnat edullisina. LINAK-karamoottoreiden avulla voidaan esimerkiksi avata takaluukku tai laskea pyörätuolin ramppi kauko-ohjauksella.

Toimii testatusti vaikeissakin olosuhteissa
Sekä ajoneuvot että niihin asennetut karamoottorit altistuvat hyvin vaihteleville sääolosuhteille. Siksi LINAK-tuotteille tehdään tiukat kestävyystestit, joilla varmistetaan, että ne toimivat moitteettomasti niin pakkasessa, helteessä kuin sateessakin.

Helposti asennettavat, huoltovapaat ratkaisut
Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut eivät luonnollisestikaan tarvitse letkuja, pumppuja tai kompressoreja. Niihin tarvitaan vain sähköjohto sekä datakaapeli, jolla järjestelmä liitetään ohjausyksikköön. Tämä tekee niistä erittäin helppoja asentaa, eikä niissä ole muuntyyppisten ratkaisujen tavallisimpia heikkouksia, joiden vuoksi säännölliset huollot ovat välttämättömiä.

Älykäs ja kestävä ratkaisu, joka on helppo integroida
Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit ovat älykkäitä, ja ne voidaan yhdistää lähes mihin tahansa ohjausjärjestelmään. Kuljettajan on näin ollen helppo valvoa ja ohjata niitä kauko-ohjauksella. Karamoottorit ovat pienjännitteisiä ja niiden energiankulutus valmiustilassa on lähes olematon, joten ne ovat huomattavasti muita järjestelmiä kestävämpiä ja turvallisempia käyttää.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Tiedostot

Focus on vehicles and mobility

LINAK tarjoaa liikuntarajoitteisten autoilijoiden avuksi monenlaisia pienjännitteisiä karamoottoreita. Lue tästä esitteestä, miksi LINAK on täydellinen kumppani juuri tähän tarkoitukseen.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä