Karamoottorit

LA14

Erittäin kestävä karamoottori lyhyemmille iskunpituuksille. Sopii hyvin vaativissa ympäristöissä toimiviin sovelluksiin. Toimii luotettavasti lämpötiloissa -40 – +85 °C. ATEX-/IECEx-hyväksytty.

LA14

LA14 on voimakas karamoottori, jossa on korkea IP-luokitus ja alumiinikuori. Sen vuoksi se soveltuu hyvin käytettäväksi vaativissa olosuhteissa.

LA14 tarjoaa huippulaatua yksityiskohtia myöten ja takaa luotettavan suorituskyvyn -40 – +85 °C lämpötiloissa. Pienen kokonsa ansiosta LA14 on ihanteellinen lyhyttä lineaarista liikettä vaativiin sovelluksiin.

  • Maksimivoima: 750 N
  • Maksiminopeus: 45 mm/s
  • Iskunpituus: 19–130 mm

LA14 on saatavana seuraavilla IC-vaihtoehdoilla: IC Basic, IC Advanced, Bus ja Parallel.

Lue lisää kohdasta IC-karamoottorit.

LA14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

LA14-karamoottorin käyttöohje

Tutustu älykkäiden karamoottorien mahdollisuuksiin IC-karamoottorit auttavat optimoimaan tuotannon ja minimoimaan kustannukset.

Esitteet

 

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

Focus on food and beverage

LINAKin ruostumattomien karamoottoreiden avulla voidaan panostaa niin elintarviketurvallisuuteen kuin ergonomiaankin.

Focus on construction

Kun vaaditaan suorituskykyä ankarissa ja vaativissa ympäristöissä, LINAKin karamoottorit kestävät olosuhteet myös järeissä maanrakennuskoneissa.

Focus on marine

Karamoottoreistamme, pilareistamme ja ohjaimistamme voi rakentaa kaikenlaisiin veneisiin sopivat liikeratkaisut.

Focus on mobile agriculture

Tässä esitteessä kerrotaan niistä ratkaisuista ja hyödyistä, joita LINAK on tarjonnut maatalousalalle yli 25 vuoden ajan.

Focus on outdoor power equipment

Tämä esite on suunnattu nurmikon ja puutarhan hoitoon tarkoitettujen moottoroitujen laitteiden valmistajille, komponenttien ja lisälaitteiden toimittajille sekä aiheeseen liittyvien palvelujen tarjoajille.

Focus on vehicles and mobility

LINAK tarjoaa liikuntarajoitteisten autoilijoiden avuksi monenlaisia pienjännitteisiä karamoottoreita. Lue tästä esitteestä, miksi LINAK on täydellinen kumppani juuri tähän tarkoitukseen.

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

Focus on wind turbines

Liikettä ja lisämahdollisuuksia tuuliturbiineille. LINAK on yli 15 vuoden ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä tuulivoimateollisuuden kanssa ja kehittänyt alan käyttöön korkealaatuisia karamoottorisovelluksia.

Focus on grain handling

Lue lisää karamoottoreilla toteutetun automaation eduista viljan käsittelyssä.

ATEX-esite

Tutustu ATEX- ja IECEx-hyväksyntiin, jotka liittyvät toimintaan ympäristöissä, joissa on pölyräjähdyksen riski.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.