Ota yhteyttä meihin
Materiaalinkäsittely

Pinontatrukkiratkaisut

LINAK-karamoottoreilla voidaan nostaa ja laskea pinontatrukkien haarukoita.

Pinontatrukki

Siistit, voimakkaat ja huoltovapaat karamoottorit pinontatrukkeihin

Pinontatrukkeja käytetään erityisesti lavojen siirtämiseen ahtaissa tiloissa ja lyhyillä välimatkoilla. Niiden on oltava helppokäyttöisiä, energiatehokkaita ja luotettavia. Öljyttömät ratkaisut ovat suosituimpia, sillä hydrauliikkaöljyn vuodot likaavat ja saastuttavat ympäristöä. Tämä on erityisen tärkeää elintarvikkeita käsiteltäessä sekä varastoissa ja tehtailla. LINAK®-karamoottorit täyttävät nämä vaatimukset esimerkiksi seuraavilla ominaisuuksillaan:

  • Huoltovapaus ja öljyttömyys
  • Energiatehokkuus
  • Pitkä käyttöikä ja korkea käyttöaste
 
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä nyt
 

Huoltovapaus ja öljyttömyys
Toisin kuin hydraulijärjestelmissä, sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja ja pumppuja. Siksi niissä ei myöskään esiinny öljyvuotoja, niiden energiatehokkuus on parempi eikä huoltoja tarvita. LINAKin pienikokoisissa karamoottoreissa on tavallista vähemmän kaapeleita, joten ne ovat huomattavasti helpompia asentaa kuin hydrauliset vaihtoehdot. LINAKin tuotekehitys varmistaa karamoottorien kestävyyden, luotettavuuden ja pitkän käyttöiän perusteellisilla testeillä.

Energiatehokkuus
Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit toimivat suoraan 24 tai 48 voltin akkujännitteellä. Suora muuntaminen mekaaniseksi energiaksi ja voimaksi tarpeen mukaan on huomattavasti energiatehokkaampaa kuin hydrauliset ratkaisut.

Pitkä käyttöikä ja korkea käyttöaste
LINAK Long Life -karamoottorit on suunniteltu mukautumaan pinontatrukkien huoltoväleihin. Karamoottorin käyttöikä käyttökohteessaan voidaan arvioida LINAKin B10-laskentatyökalulla, mikä helpottaa huoltojen ennakointia. Näin paikan päällä suoritettavat huollot on helppo ajoittaa ja karamoottorien käyttöaste pysyy korkeana.

Näytä enemmän
Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori LA36
Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin® koneistusyksikössä play-icon

Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin koneistusyksikössä

play-icon

Hiiliharjattomat DC-moottorit | Actuator Academy™

play-icon

B10-käyttöikä | Actuator Academy™

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Karamoottorit materiaalinkäsittelyn mobiilirobotteihin

LINAK toimittaa luotettavia ratkaisuja materiaalinkäsittelyn nostolaitteisiin. Katso, miksi sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisumme soveltuvat ihanteellisesti mobiilirobotteihin ja trukkeihin.

Materiaalinkäsittelyratkaisut

Älykkäät ja luotettavasti toimivat sähkökäyttöiset karamoottorit ja nostopilarit automatisoitujen varastojen ja tuotantolinjojen nostolaitteisiin.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä