Ota yhteyttä meihin
Karamoottorit materiaalinkäsittelyyn: itsenäiset mobiilirobotit (AMR), veto- ja pinontatrukit sekä yhteistyörobotit

Materiaalinkäsittelyratkaisut

Älykkäät ja luotettavasti toimivat sähkökäyttöiset karamoottorit ja nostopilarit automatisoitujen varastojen ja tuotantolinjojen nostolaitteisiin.

Materiaalinkäsittelylaitteiden käyttöasteen parantaminen

Ympärivuorokautinen toiminta ja tehokkuus ovat keskeisiä vaatimuksia varastoissa ja tehtailla käytettäville akkukäyttöisille ajoneuvoille, kuten itsenäisille mobiiliroboteille, pinonta- ja vetotrukeille ja muille laitteille.

Tällaisten laitteiden toiminta keskeytetään vain akkujen lataamiseksi tai säännöllisiä huoltoja varten. Reaaliaikainen valvonta ja diagnosointi ovat erittäin tärkeitä automaattisten järjestelmien pitämiseksi jatkuvassa käytössä.

LINAK®-karamoottorit ja -nostopilarit toimivat linkkinä automaattisten laitteiden ja käsiteltävien materiaalien välillä, ja niiden keskeisimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Kompakti muotoilu
  • Tilanvalvonta ja tarkka hallinta
  • Pitkä käyttöikä

LINAKin modulaarisesta tuotevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, kuten vetäviin vihivaunuihin tai nosto- ja pinontamoduuleihin kuljetusvaunuissa, -telineissä ja -lavoilla sekä veto- ja pinontatrukkeihin ja cobotti-yhteistyörobottikuormaajiin.

Jos haluat tutustua materiaalinkäsittelyyn ja teollisuustuotantoon suunniteltuihin ratkaisuihimme, saat lisätietoja täältä.

 

Kompakti muotoilu tuo lisätilaa

LINAKin sisäänrakennettu IC™-ohjauselektroniikka tukee kompaktia muotoilua. IC™-ohjauselektroniikan kanssa voidaan käyttää jopa 48 voltin virransyöttöä ja sisäänrakennettuja teollisia rajapintaliittymiä, kuten CANopen, IO-Link, teollisuuden Ethernet ja I/O. Muuntimien ja moottorinohjainten kaltaisia lisäkomponentteja tai ylimääräisiä tietoliikennemoduuleja ja ulkoisia asentoantureita ei enää tarvita, joten ratkaisu on erittäin kompakti.

 

Tilanvalvonta ja tarkka hallinta pitävät käyttöasteen korkeana

Vakioväylärajapintojen kautta lähetettävien takaisinkytkentäsignaalien ansiosta valvonta ja diagnosointi onnistuvat vaivattomasti etäältä käsin. Näin huoltovälit on helpompi ennakoida ja ajoittaa, vianmääritys helpottuu ja paikan päällä tehtävät huollot on helpompi järjestää. Karamoottori tai nostopilari voi jopa olla osa laitteen digitaalista kaksosta. Näin käyttöaste pysyy korkeana ja käyttökatkokset pidetään minimissään. Tarkka hallinta pitää toiminnallisen tehokkuuden korkeana ja mahdollistaa rinnakkaisajon.

 

Pitkäikäiset ratkaisut

LINAKin pitkäkestoiset Long Life -karamoottorit mukautuvat ratkaisun muiden keskeisten komponenttien, kuten vetopyörien tai akun, käyttöikään. Tämän ansiosta huoltovälit on helpompi ajoittaa ja ylimääräisiltä käyttökatkoksilta vältytään. Lisäksi LINAKin B10-käyttöikälaskuri antaa luotettavan arvion karamoottorin käyttöiästä käyttökohteessaan.

 
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä nyt
Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin® koneistusyksikössä play-icon

Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin koneistusyksikössä

Tiedostot

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Karamoottorit materiaalinkäsittelyn mobiilirobotteihin

LINAK toimittaa luotettavia ratkaisuja materiaalinkäsittelyn nostolaitteisiin. Katso, miksi sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisumme soveltuvat ihanteellisesti mobiilirobotteihin ja trukkeihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä