Ota yhteyttä meihin
LINAK-karamoottorit materiaalinkäsittelyyn, kuten itsenäisiin mobiilirobotteihin, vetotrukkeihin ja pinontatrukkeihin.

Materiaalinkäsittelyratkaisut

Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tuovat älykkäitä ja luotettavia nostoratkaisuja varastojen automatisoituihin järjestelmiin.

Materiaalinkäsittelyajoneuvojen käyttöasteen parantaminen

Ympärivuorokautinen toiminta ja tehokkuus ovat keskeisiä vaatimuksia varastoissa ja tehtailla käytettäville akkukäyttöisille ajoneuvoille, kuten itsenäisille mobiiliroboteille, pinontatrukeille ja vetotrukeille.

Tällaisten laitteiden toiminta saa keskeytyä vain akkujen lataamiseksi tai määräaikaishuoltojen vuoksi. Reaaliaikainen valvonta ja diagnosointi ovat erittäin tärkeitä automaattisten järjestelmien pitämiseksi jatkuvassa käytössä.

LINAK®-karamoottorit ovat tärkeä linkki kuljetusajoneuvon ja käsiteltävien tavaroiden välillä, ja ne täyttävät nykypäivän vaatimukset esimerkiksi seuraavilla ominaisuuksilla:

  • Kompakti muotoilu
  • Tilanvalvonta ja tarkka hallinta
  • Pitkä käyttöikä

LINAKin modulaarisesta tuotevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, kuten vetäviin vihivaunuihin tai nosto- ja pinontamoduuleihin kuljetusvaunuissa ja -telineissä sekä vetotrukkeihin ja pinontatrukkeihin.

Saat lisätietoja materiaalinkäsittelyn automatisointiratkaisuistamme täältä.

Kompakti muotoilu tuo lisää tilaa
LINAK-IC-karamoottorit on suunniteltu sopimaan ahtaisiin tiloihin. Sisäänrakennettu ohjauselektroniikka tukee jopa 48 voltin jännitettä ja vakiotyyppisiä datansiirtorajapintoja, kuten CANopen tai IO-Link. Muuntimien ja moottorinohjainten kaltaisia lisäkomponentteja tai ylimääräisiä tietoliikennemoduuleja ja ulkoisia asentoantureita ei tarvita, joten ratkaisu on erittäin kompakti.

Tilanvalvonta ja tarkka hallinta pitävät käyttöasteen korkeana
Vakioliitäntöjen kautta lähetettävien takaisinkytkentäsignaalien ansiosta valvonta ja diagnosointi onnistuvat vaivattomasti etäältä käsin. Näin huoltovälit on helpompi ennakoida ja ajoittaa, vikoja on helpompi analysoida ja paikan päällä tehtävät huollot on helpompi järjestää. Karamoottori voi jopa olla osa ajoneuvon digitaalista kaksosta. Näin käyttöaste pysyy korkeana ja käyttökatkokset pidetään minimissään. Tarkka hallinta pitää toiminnallisen tehokkuuden korkeana ja mahdollistaa rinnakkaisajon.

Pitkäikäiset ratkaisut
LINAKin pitkäkestoiset Long Life -karamoottorit mukautuvat ratkaisun muiden keskeisten komponenttien, kuten vetopyörien tai akun, käyttöikään, joten huoltovälit on helpompi ajoittaa ja ylimääräisiltä käyttökatkoksilta vältytään. Lisäksi LINAKin B10-käyttöikälaskuri antaa luotettavan arvion karamoottorin käyttöiästä käyttökohteessaan.

 
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä nyt
Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin® koneistusyksikössä play-icon

Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin koneistusyksikössä

Tiedostot

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Karamoottorit materiaalinkäsittelyn mobiilirobotteihin

LINAK toimittaa luotettavia ratkaisuja materiaalinkäsittelyn nostolaitteisiin. Katso, miksi sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisumme soveltuvat ihanteellisesti mobiilirobotteihin ja trukkeihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.