Ota yhteyttä meihin
Materiaalinkäsittely

Kappaletavaran keräilyrobottiratkaisut

LINAKin laajassa karamoottorivalikoimassa on erilaisia vaihtoehtoja nostoyksiköllä varustettuihin kappaletavaran keräilyrobotteihin.

Kappaletavaran keräilyrobotti

Karamoottorit mobiilisiin kappaletavaraa nostaviin robotteihin

Kappaletavaran keräilyroboteissa käytetään joko integroituja tai erikseen asennettuja nostomoduuleja vaunujen, telineiden ja lavojen käsittelyyn. Tavallisesti nostomoduulien tehtävänä on siirtää tavaraa paikasta toiseen itsenäisesti toimivia keräilyrobotteja varten.

Tällaisia robotteja voidaan käyttää myös joustavina kuljettimina tehtaiden kokoonpanolinjoilla. Nostoyksikkö nostaa ja laskee linjalla työstettäviä tuotteita, ja sen avulla työskentelykorkeus voidaan asettaa työntekijöiden kannalta ergonomiselle tasolle. LINAK-karamoottorit täyttävät tällaisten käyttökohteiden vaatimukset esimerkiksi seuraavilla ominaisuuksillaan:

  • Karamoottorien rinnakkaisajo raskaiden kuormien nostamiseen
  • Vakiotyyppiset tietoliikennerajapinnat tarkkaan hallintaan ja valvontaan
  • Pitkä käyttöikä ja luotettavuus

Itsenäisiin mobiilirobotteihin on usein integroitu nostoyksikkö, mutta joidenkin valmistajien malleissa ei ole käyttökohdetta robotin päällä, vaan nostoyksikön toimittaa räätälöitynä lisälaitteena ulkopuolinen järjestelmäintegraattori, ja lisälaite liitetään robotin ohjaus- ja virtaliitäntöihin.

 
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä nyt
 

Karamoottorien rinnakkaisajo raskaiden kuormien nostamiseen
Kappaletavaraa käsittelevät itsenäiset mobiilirobotit on suunniteltu nostamaan ja kuljettamaan jopa 2 000 kilon kuormia. Kuorma pidetään tasapainossa ja kuormitus jaetaan tavallisesti kahden tai useamman rinnakkain käytettävän karamoottorin avulla. Integroidun LINAK®-ohjauselektroniikan avulla voidaan hallita jopa kahdeksan karamoottorin rinnakkaisjärjestelmää, jolloin nostettavaa kuormaa voidaan kasvattaa entisestään.

Vakiotyyppiset tietoliikennerajapinnat tarkkaan hallintaan ja valvontaan
LINAK-karamoottorit tukevat jopa 48 voltin virransyöttöä, ja niissä on vakiotyyppiset tietoliikennerajapinnat, kuten CANopen, IO-Link ja digitaalinen/analoginen I/O. Takaisinkytkentäsignaalien ansiosta karamoottoreita voidaan hallita ja valvoa tarkkaan, ja eri valmistajien ja järjestelmäintegraattorien on helppo integroida ne omiin ratkaisuihinsa.

Pitkä käyttöikä ja luotettavuus
Varastoja pyritään pitämään ympärivuorokautisessa käytössä asiakkaiden odotusten täyttämiseksi. Huolto- ja korjauskatkokset on pidettävä minimissään. LINAKin Long Life -karamoottorien käyttöikä on helppo mukauttaa käyttökohteen huoltoaikatauluihin B10-käyttöikälaskurin avulla. LINAK-karamoottorit ovat erittäin luotettavia, sillä ne testataan perusteellisesti.

Näytä enemmän
Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori LA36
Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin® koneistusyksikössä play-icon

Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin koneistusyksikössä

play-icon

B10-käyttöikä | Actuator Academy™

play-icon

Hiiliharjattomat DC-moottorit | Actuator Academy™

Tiedostot

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Karamoottorit materiaalinkäsittelyn mobiilirobotteihin

LINAK toimittaa luotettavia ratkaisuja materiaalinkäsittelyn nostolaitteisiin. Katso, miksi sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisumme soveltuvat ihanteellisesti mobiilirobotteihin ja trukkeihin.

Materiaalinkäsittelyratkaisut

Älykkäät ja luotettavasti toimivat sähkökäyttöiset karamoottorit ja nostopilarit automatisoitujen varastojen ja tuotantolinjojen nostolaitteisiin.

Näytä enemmän
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä