Teknologia & trendit

Älykkäät karamoottoriratkaisut BUS-väyläohjauksella

Sähkökäyttöiset LINAK®-karamoottorit tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia BUS-väyläprotokollia, minkä ansiosta valmistajat voivat helposti lisätä älykkään ja luotettavan liikkeen jo olemassa oleviin ohjausjärjestelmiin.

Nykyaikaisten teollisuuskoneiden ohjausjärjestelmät vaativat monista eri lähteistä tulevia takaisinkytkentätietoja ja näiden tietojen saumatonta hyödyntämistä kaikenkattavassa järjestelmässä.

Riippumatta siitä, toteutetaanko liike CAN bus-, LIN bus- tai Modbus-järjestelmällä, LINAK® IC -karamoottoreiden (Integrated Controller) avulla se voidaan integroida nopeasti ja yksinkertaisesti osaksi sovellusta.

Alla on tietoa LINAKin teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin karamoottoreihin saatavilla olevista kolmesta BUS-protokollasta. Voit myös ladata alta käyttöohjeita ja asennusoppaita.

CAN bus -logo

CAN SAE J1939 on elektronisten ohjausyksiköiden (ECU) standardoitu tiedonsiirtomenetelmä, jota kaikki valmistajat käyttävät. Protokollaa käytetään laajasti maastoajoneuvoissa, sillä se tukee älykästä automaatiota. Tutustu siihen, miten teollisuudessa käytettäviä koneita voidaan kehittää CAN bus -karamoottoreilla

Lisätietoa CAN bus -tekniikasta:

CAN bus user manual for software version 1
CAN bus user manual for software version 3

Katso tästä mikä CAN bus -versio on käytössä.

 
LinBUS logo

LIN bus on kustannustehokas lisäosa CAN bus -järjestelmään. Lin bus -verkon suorituskyky ja luotettavuus ovat CAN bus -verkkoa huonommat, mutta se sopii erinomaisesti ei-kriittisiin komponentteihin (esim. hytin istuimen ja ikkunoiden sähköiseen säätöön).

 
Modbus logo

Modbus on teollisuuden elektronisissa laitteissa käytettävä sarjatiedonsiirtoprotokolla, joka on usein yhdistetty PLC-ohjausjärjestelmään. Modbusin avulla on helppo integroida ja ylläpitää useita laitteita samassa verkossa. Modbus-karamoottoreita voidaan käyttää muun muassa teollisuusautomaatiossa ja auringon seuraamisessa.

Lisätietoa Modbus-järjestelmästä:

Parametrilista ja erittely

 

BusLink

Lataa ilmainen BusLink-ohjelmisto, jonka avulla BUS-karamoottorit voi konfiguroida sovellukseesi sopiviksi.

Lisätietoa karamoottorin konfiguroinnista on täällä. Jos tarvitset tarkempia tietoja sähkökäyttöisistä karamoottoreista ja BUS-väyläohjauksesta, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 
Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Tiedostot

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

BusLink-pikaopas

LINAKin IC-karamoottorit voidaan konfiguroida BusLink-ohjelmiston avulla. Tässä oppaassa kerrotaan, miten se tehdään.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.