Ota yhteyttä meihin
Insinöörit ohjaavat ja säätävät sähkökäyttöistä I/O-karamoottoria

Joustava I/O™-rajapintaliittymä ketterille mielille

 – ihanteellinen monenlaisiin teollisuuden käyttökohteisiin

LINAK® I/O -karamoottori on joustavuuden ruumiillistuma. I/O-karamoottori tarjoaa monipuolisten säätömahdollisuuksiensa sekä tulosignaali- ja lähtosignaalivaihtoehtojensa ansiosta lähes loputtomasti muokkausmahdollisuuksia, joten yrityksesi voi valita tarkalleen juuri haluamansa toiminnot. Monipuolisten tulosignaalivaihtoehtojen ansiosta yrityksesi voi siirtyä sujuvasti innovoinnista toteutukseen ja hallita sähkökäyttöistä karamoottoria erittäin tarkasti, kun taas lähetetty data antaa arvokkaita analytiikkatietoja käyttökohteen suorituskyvystä.

 

Voitte räätälöidä säätöratkaisunne itse

LINAK I/O -karamoottori vie yrityksesi innovoinnin ja käyttökohteen suorituskyvyn täysin uudelle tasolle ja parantaa samalla tuotteiden laatua. I/O-karamoottorin kaikki lineaariset liikkeet pysyvät täysin yrityksesi hallinnassa. Karamoottoria säätämällä ja ohjaamalla liikkeet voidaan räätälöidä tismalleen projektin vaatimuksiin, ja tuotantoon siirryttäessä yritykselläsi on mukautettu karamoottori, jonka tekniset ominaisuudet ovat tismalleen kehitysvaiheessa määritellyt.

 

Ideoista käytäntöön entistä nopeammin

LINAKin I/O-rajapintaliittymän ennennäkemättömän joustavuuden ansiosta innovatiiviset karamoottori-ideat on entistä helpompi ja nopeampi toteuttaa. Kaikki alkaa tehokkaasta prototyyppien kehittämisestä – vaihe, jossa edetään yritysten ja erehdysten kautta. I/O-rajapintaliittymän kattavien ominaisuuksien ansiosta yrityksesi voi joustavasti konfiguroida ja testata ohjelmistoasetuksiaan kerta toisensa jälkeen ilman, että aina olisi tilattava uusi prototyyppi. I/O-rajapintaliittymän avulla yrityksesi voi luoda räätälöidyn tarkkoja älykkäitä ja luotettavasti toimivia karamoottoriratkaisuja, joissa on tavallista paremmat diagnostiikkatoiminnot.

 
I/O-aikajana-animaatio
 
 

Tismalleen tarvitsemanne karamoottori: sama laatu, eri tasoja

Kaikissa käyttökohteissa ei tarvita kaikkia I/O-ominaisuuksia. Yrityksesi voi valita karamoottorinsa toiminnot kolmesta eri tasosta: Basic (perustaso), Full (kaikenkattava) ja Customised (mukautettu).

I/O Basic -karamoottorissa on kaikki H-siltatekniikkaan perustuvan sisäänrakennetun ohjauselektroniikan edut. I/O Full -versiossa yrityksesi voi tutustua kaikkiin I/O-ominaisuuksiin testaamalla. I/O Customised -karamoottorissa taas yrityksesi päättää kaikesta tarpeidensa mukaisesti itse. Tässä versiossa karamoottorin toiminnot ja rakenne räätälöidään yrityksesi tarpeisiin.

 
 
 

Basic
Perustoiminnot sisäänrakennetun ohjauselektroniikan eduista tinkimättä

Full
Full-versiossa yrityksesi voi tutustua ratkaisun kaikkiin ominaisuuksiin

Customized
Toiminnot ja rakenne mukautetaan yrityksesi tarpeisiin


 

Actuator Connect™ -konfigurointityökalu
- Kaapeli tai langaton BLE®-yhteys

Valintamerkkikuvake

Valintamerkkikuvake

Valintamerkkikuvake

 

Päivitys Full-versioon
- Suoraan Actuator Connect™ -konfigurointityökalussa

Valintamerkkikuvake

Valintamerkkikuvake

 Lisää vaihtoehtoja

 

Käyttökohteen edistyksellisten ominaisuuksien esittely

Karamoottorin hallinta, parametrien konfigurointi ja toiminnan tarkkailu on vaivatonta, kun tietokoneelle on asennettu Actuator Connect™ -konfigurointityökalu.

Konfigurointityökalun avulla yrityksesi voi mukauttaa karamoottorit niin, että niissä on ainoastaan tarvittavat toiminnot – lineaaristen liikkeiden tarkasta hallinnasta tinkimättä.

Alla on kuvattu lyhyesti Actuator Connect -konfigurointityökalun tärkeimmät konfigurointimahdollisuudet. Konfigurointityökalun avulla yrityksesi voi räätälöidä vaatimuksiaan vastaavan säätöratkaisun, joka voidaan yhdistää saumattomasti tuotteisiinne.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Kaksi insinööriä tarkastelee karamoottoria play-icon

I/O™-karamoottorien ansiosta laitteiden lineaarisilta liikkeiltä voi odottaa enemmän

Tiedostot

I/O-esite

LINAKin I/O-rajapintaliittymän ennennäkemättömän joustavuuden ansiosta innovatiiviset karamoottori-ideat on entistä helpompi ja nopeampi toteuttaa.

IC Integrated Controller™

Sisäänrakennetut liittymävaihtoehdot ovat vain yksi monista sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa käyttävien IC-karamoottoreidemme eduista

Lisätietoja

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.