Ota yhteyttä meihin
 

Parallel

Järjestelmässä voidaan käyttää rinnakkain jopa kahdeksaa karamoottoria ilman hankalaa kaapelointia tai ohjausyksikköjä.

 

Rinnakkaisajon animaatio

 

Parallel-järjestelmässä voidaan käyttää useita karamoottoreita rinnakkain. Kaikki tämä sisältyy LINAK® I/O™ -rajapintaliittymään yhtenä monista vaihtoehdoista, jotka voidaan lisätä karamoottoriin älykkäiden lineaaristen liikkeiden tuomien etujen hyödyntämiseksi.

Alla on yhteenveto Parallel-toiminnon ominaisuuksista. Kaikki nämä voidaan konfiguroida Actuator Connect™ -konfigurointityökalullamme.

 
 

Actuator Connect™- ohjelmiston kuvake

Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC = Integrated Controller™) käyttävät LINAK®-karamoottorit ovat monikäyttöisiä ja helposti mukautettavissa asiakkaan vaatimuksiin ja tarpeisiin. Konfiguroi yrityksesi karamoottori intuitiivisella Actuator Connect™ -konfigurointityökalulla.

Lataa Actuator Connect -konfigurointityökalun uusin maksuton versio täältä.

 
 

Sulavat synkronoidut liikkeet

– kuormanvaihteluista riippumatta

Karamoottorien rinnakkaisajo on helppo toteuttaa sisäänrakennetun ohjauselektroniikan avulla. Ylimääräisiä käsiohjaimia tai kaapeleita ei tarvita. Karamoottorit kommunikoivat keskenään suoraan sisäisen bus-väyläohjausjärjestelmänsä kautta.

Karamoottorit pysyvät kuormanvaihteluista riippumatta tarkasti samassa tahdissa liikkeen aikana, ja isäntäkaramoottori varmistaa aina, että seuraajakaramoottorit pysyvät järjestelmässä ja lähettävät tietoja asennostaan ja tilastaan.

 

Yksittäisen ja rinnakkaistilan välillä vaihtaminen

– kun raskaaseen kuormaan tarvitaan ”kaverin” apua

Myös erillisiksi alun perin tarkoitetut karamoottorit voidaan konfiguroida toimimaan rinnakkain työntövoiman kasvattamiseksi tai kuorman tasapainottamiseksi.

Kun rinnakkaisjärjestelmä on valittu, siinä olevien karamoottorien määrää voidaan muuttaa. Tämä suojausasetus määrittelee IC-rinnakkaisjärjestelmän toiminnan edellyttämän karamoottorien vähimmäismäärän.

Jopa kahdeksan karamoottoria voidaan yhdistää toisiinsa sulavaa ja synkronoitua rinnakkaisajoa varten.

 

Tarpeettomien käyttökatkosten välttäminen

– selvittämällä ongelman perimmäinen syy

Toisinaan laitteet lakkaavat toimimasta, ja syyn selvittäminen jää käyttäjän tehtäväksi.

Karamoottorien rinnakkaisjärjestelmä on suunniteltu toimimaan symmetrisesti, ja kaikki järjestelmän karamoottorit kommunikoivat keskenään. Tämä tarkoittaa sitä, että jos yksi karamoottoreista törmää esteeseen, kaikki muutkin pysähtyvät.

LINAK tarjoaa monia vaihtoehtoja vianmääritykseen – näistä tärkeimpinä merkkivalot, virhekoodit ja Actuator Connect -konfigurointityökalu. Tässä kolmivaiheisessa diagnostiikkaratkaisussa rinnakkaisjärjestelmän vianmääritys on vaivatonta ja ongelmia aiheuttava karamoottori voidaan löytää nopeasti.

 

Asetusten kopiointi

– ja siirtäminen muihin rinnakkaisjärjestelmän karamoottoreihin

Rinnakkaisajon lisäksi on erittäin todennäköistä, että yhden rinnakkaisjärjestelmään yhdistetyn karamoottorin asetukset halutaan kopioida muihin.

Kaikissa rinnakkaisjärjestelmän karamoottoreissa on oltava samat asetukset, jotta järjestelmä toimisi suunnitellulla tavalla. Asetusten kopiointi yhdestä karamoottorista muihin on vaivatonta Actuator Connect -konfigurointityökalun avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että parametrejä ei tarvitse käydä läpi yksitellen.

Kaikissa rinnakkaisjärjestelmän karamoottoreissa on samat asetukset.

 

Tutustu I/O-karamoottorien Parallel-toimintoihin

 

Lue lisää I/O-rajapintaliittymästä täältä tai tutustu muihin I/O-vaihtoehtoihin alla.

Tiedostot

I/O™-esite

LINAKin I/O-rajapintaliittymän ennennäkemättömän joustavuuden ansiosta innovatiiviset karamoottori-ideat on entistä helpompi ja nopeampi toteuttaa.

I/O™-rajapintaliittymän käyttöopas

Käyttöopas opastaa LINAK I/O-rajapintaliittymän ominaisuuksista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä