Ota yhteyttä meihin

Actuator Connect™ parantaa karamoottorien käyttökokemusta

LINAK® Actuator Connect -konfigurointityökalun ansiosta säätöratkaisujen mukauttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

 

Actuator Connect näyttötelineeseen kiinnitetyssä kannettavassa tietokoneessa

 

Perinteisten karamoottorien tehtävänä on liikkua sisään- ja ulospäin vakionopeudella, mutta käyttökohteisiin tarvitaan yhä useammin edistyneempiä ominaisuuksia ja enemmän hallintamahdollisuuksia. LINAK-karamoottorit ovat älykkäämpiä kuin saattaisi olettaa, ja Actuator Connect -konfigurointityökalun avulla lineaarisia liikkeitä voidaan hallita erittäin tarkasti.

 

Joustavuutta tuotekehitykseen

Actuator Connect -konfigurointityökalun avulla prototyyppejä voidaan konfiguroida ja testata määrittelemättä ohjelmisto-ominaisuuksia etukäteen. Tämä ketteröittää kehitystyötä ja nopeuttaa tuoteideoiden toteuttamista.

Alla on kuvattu lyhyesti Actuator Connect -konfigurointityökalun tärkeimmät konfigurointimahdollisuudet. Konfigurointityökalun avulla yrityksesi voi räätälöidä tarkalleen vaatimuksiaan vastaavan säätöratkaisun, joka voidaan yhdistää saumattomasti tuotteisiinne.

  • Takaisinkytkennän tyypit ja skaalautuvuus
  • Virtuaalirajat
  • Pehmeä käynnistys ja pysäytys
  • Virtarajat
  • Säädettävä nopeus
  • Paikkatietovaihtoehdot
 
 

Actuator Connect™- ohjelmiston kuvake

Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC = Integrated Controller™) käyttävät LINAK®-karamoottorit ovat monikäyttöisiä ja helposti mukautettavissa asiakkaan vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Rekisteröidy ja lataa Actuator Connect™ -konfigurointityökalun uusin maksuton versio täältä.

 
 

Laadun ja suorituskyvyn parantaminen

LINAK tietää, että data on keskeisessä asemassa tuotteiden laadun ja suorituskyvyn parantamisessa – jo pelkästään siksi, että sen avulla saa tietoja komponenttien välisestä vuorovaikutuksesta.

LINAK Actuator Connect -konfigurointityökalu näyttää reaaliaikaisia kaavioita, joista näkyy virrankulutus, lämpötila, sijaintitiedot yms. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä prototyyppivaiheessa.

Karamoottoreita testaamalla voidaan varmistaa, että alkuperäisiin laskelmiin perustuvat karamoottorin tekniset ominaisuudet ovat oikeanlaiset.

Tietoja analysoimalla voidaan selvittää, soveltuuko karamoottori käyttökohteeseen sellaisenaan vai täytyykö sen käyntiä säätää tasaisemmaksi käyttöiän pidentämiseksi.

Yrityksesi voi myös ladata kattavan PDF-raportin, josta löytyvät sekä karamoottorin perustiedot (tyyppi, asento, viimeisin tunnettu tila jne.) että tarkat käyttötiedot ja yhteenveto kaikista historiatiedoista (virhelokit mukaan lukien) karamoottorin koko käyttöiän ajalta.

PDF-tiedostossa näytetään myös karamoottorin todellinen kytkentäkaavio ja kokoonpano.

 

Tarpeettomien käyttökatkosten välttäminen

LINAK tietää, miten tärkeää korkea toiminta-aika on, ja miten nopeasti toimimaton karamoottori on voitava korjata tai vaihtaa.

Kun karamoottori yhdistetään, yrityksesi näkee heti, mikä sen tila on.

Niihin käyttökohteisiin, joissa käyttökatkoksia ei saa olla, LINAK tarjoaa mahdollisuuden tarkistaa karamoottorin tilan digitaalisesti helposti tulkittavien virhekoodien avulla.

Jos karamoottorin käytön aikana tapahtuu jokin virhe, jonka vuoksi karamoottori pysähtyy, pysähtymisen tarkka syy on helppo selvittää. Karamoottorin tila- ja diagnostiikkatiedot voivat auttaa vähentämään käyttökatkoksia.

Järjestelmän helppo vianmääritys säästää aikaa ja auttaa ratkaisemaan myös sellaisia ongelmia, jotka muussa tapauksessa saattaisivat johtaa komponenttien tarpeettomiin vaihtoihin.

 

Käyttö (yhteensopivuus)

Actuator Connect -konfigurointityökalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän kanssa.

Konfigurointityökalu on saatavilla I/O™-rajapintaliittymää käyttäviin IC™-karamoottoreihin. Yrityksesi voi tarpeidensa mukaan käyttää yhdistämiseen joko USB-kaapelia tai langatonta Bluetooth®-yhteyttä.

Lue lisää I/O-rajapintaliittymästä täältä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tutustu vaihtoehtoihin Actuator Connect -konfigurointityökalun avulla

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä