Ota yhteyttä meihin

Nostopilarit

Näytä kaikki nostopilarit

LINAK-karamoottorit ja nostopilarit mahdollistavat paikoituksen takaisinkytkennän. Tämän ansiosta käyttäjät voivat säätää ja hallita esimerkiksi toimistopöytää tai teollisuussovelluksia tarkasti - monissa tapauksissa jopa mobiililaitteella. 

Sähkökäyttöisten nostopilareiden asentaminen on paljon helpompaa verrattuna hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmiin. Letkujen ja pumppujen puuttuminen poistaa huollon tarpeen.

LINAK-nostopilarit ovat maailmanlaajuinen vertailuarvo, kun kyseessä on luotettava, hiljainen ja energiatehokas korkeudensäätö. Ne ovat tyylikkäästi suunniteltu, ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu ja erittäin helppoja asentaa ja integroida.

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tutustu LINAKiin ja korkeatasoisiin tuotantolaitoksiin LINAKin pääkonttorilla Tanskassa. Näet kuinka varmistamme sähkökäyttöisten karamoottorien laadun.

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Liiketoiminta-alueet

LINAK valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa tasainen liike lukuisissa eri käyttökohteissa. Käyttökohteita on niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Tutustu LINAKin tuotteisiin ja sen ratkaisuja käyttäviin lukuisiin liiketoiminta-alueisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.