Ota yhteyttä meihin

LINAK-karamoottorit ja nostopilarit mahdollistavat paikoituksen takaisinkytkennän. Tämän ansiosta käyttäjät voivat säätää ja hallita esimerkiksi toimistopöytää tai teollisuussovelluksia tarkasti - monissa tapauksissa jopa mobiililaitteella. 

Sähkökäyttöisten nostopilareiden asentaminen on paljon helpompaa verrattuna hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmiin. Letkujen ja pumppujen puuttuminen poistaa huollon tarpeen.

LINAK-nostopilarit ovat maailmanlaajuinen vertailuarvo, kun kyseessä on luotettava, hiljainen ja energiatehokas korkeudensäätö. Ne ovat tyylikkäästi suunniteltu, ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu ja erittäin helppoja asentaa ja integroida.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Tuotteidemme käyttökohteet

LINAK® valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä, joiden avulla voidaan tuottaa tasaista liikettä hyvin monenlaisissa käyttökohteissa. LINAK-tuotteita käytetään niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin.

Tutustu LINAK-tuotteisiin ja niiden monipuolisiin käyttökohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä