Ota yhteyttä meihin

LINAK-karamoottorit ja nostopilarit mahdollistavat paikoituksen takaisinkytkennän. Tämän ansiosta käyttäjät voivat säätää ja hallita esimerkiksi toimistopöytää tai teollisuussovelluksia tarkasti - monissa tapauksissa jopa mobiililaitteella. 

Sähkökäyttöisten nostopilareiden asentaminen on paljon helpompaa verrattuna hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmiin. Letkujen ja pumppujen puuttuminen poistaa huollon tarpeen.

LINAK-nostopilarit ovat maailmanlaajuinen vertailuarvo, kun kyseessä on luotettava, hiljainen ja energiatehokas korkeudensäätö. Ne ovat tyylikkäästi suunniteltu, ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu ja erittäin helppoja asentaa ja integroida.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Tuotteidemme käyttökohteet

LINAK® valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä, joiden avulla voidaan tuottaa tasaista liikettä hyvin monenlaisissa käyttökohteissa. LINAKin tuotteita käytetään niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin.

Tutustu LINAKin tuotteisiin ja niiden monipuolisiin käyttökohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.