Ota yhteyttä meihin
Teollisuusautomaatio

Pakkauskoneet

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat älykästä automaatiota pakkausprosesseihin mahdollistamalla laitteistojen säädön tuotteiden muodon ja koon mukaan.

Pakkauskoneet

Kaikenkattavat karamoottorit pakkauskoneisiin

Pakkausteollisuudessa tarvitaan koko ajan enemmän automaatiota. Avainasemassa ovat joustavuus sekä kyky säätää kone eri pakkauskokojen ja -muotojen mukaan. Se tarkoittaa kuitenkin usein monimutkaisia järjestelmiä ja suuria investointeja. Sähkökäyttöiset karamoottorit tarjoavat luotettavan ratkaisun, joiden lukuisten hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta saavutat kilpailuetua.

  • Ympäristöystävällinen ja puhdas järjestelmä, joka kuluttaa vain vähän energiaa
  • Yhteen yksikköön kootut ratkaisut, joiden huoltotarve on vähäinen
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja paikallisilta toimittajilta

Nykyään pakkausteollisuudessa kaikki halutaan tehdä suuremmin, paremmin ja nopeammin. Sähkökäyttöiset ratkaisut yleistyvät jatkuvasti, ja asiakkaat haluavat valvoa ja säätää laitteistojen korkeutta, nostaa suojuksia tai asemoida tarkasti esimerkiksi päällystysyksiköitä. Kaikki tämä on tietysti tehtävä mahdollisimman nopeasti. 

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole lainkaan energiaa kuluttavia kompressoreita tai öljypumppuja. Sen ansiosta niiden virrankulutus on tuskin havaittava niiden ollessa valmiustilassa, eli kun ne eivät liiku. Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei myöskään ole letkuliitäntöjen kaltaisia heikkoja kohtia, joten ne eivät vuoda ympäristöä saastuttavaa öljyä tai tahraa paketteja. LINAKin karamoottoriratkaisujen hiilijalanjälki on hyvin pieni.

Edistynyt ja yksinkertainen ratkaisu sekä vähäiset huoltokulut
Koska sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja, pumppuja tai kompressoreita, niitä ei myöskään tarvitse huoltaa. Lisäksi LINAKin järjestelmät ovat kompaktin muotoilun ja lukuisten kokovaihtoehtojen ansiosta huomattavasti helpompia asentaa kuin muut karamoottorit. Kun älykäs ratkaisu on asennettu, se voidaan yhdistää lähes mihin tahansa ohjausjärjestelmään, jolloin avautuu uusia mahdollisuuksia valvontaan, ohjaukseen sekä automaation lisäämiseen.

Vähentää kustannuksia ja minimoi seisokkiajan
LINAKin karamoottoreissa on vähemmän mekaanisia osia kuin muuntyyppisissä karamoottoreissa. Kaikki tuotteemme testataan perusteellisesti ennen niiden julkaisua, minkä ansiosta niiden kuluminen vähenee, käyttöikä pitenee ja seisokkiaika lyhenee. Yhdeksi yksiköksi kootut ratkaisumme ovat helppoja asentaa ja yhdistää osaksi muita järjestelmiä. Lisäksi LINAKin asiantuntijat ovat aina valmiita auttamaan sinua löytämään mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA12
LINAK sähkökäyttöiset karamoottorit - tarkka liike pakkauskoneisiin play-icon

LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit - tarkka liike pakkauskoneisiin

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin play-icon

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin

Tiedostot

Focus on industrial automation

Tässä esitteessä kerromme eri vaihtoehdoista, joita karamoottorijärjestelmät tarjoavat teollisuusautomaation tuottavuuden lisäämiseen.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Teollisuusautomaatioratkaisut

LINAK-karamoottorit tuovat nykyaikaiseen teollisuusautomaatioon älykkäät liikkeet, täsmälliset säädöt ja tarkat lastausominaisuudet.

Näytä enemmän

Pakkauskoneisiin liittyvät videot

Lue lisää pakkauskoneissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin play-icon

LINAKin karamoottoriratkaisut – täydellinen liike teollisuusautomaation käyttökohteisiin

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä