Ota yhteyttä meihin

Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva potilasnostinratkaisu alta.

 

LIFT50™/LIFT40™
Edistyksellinen LIFT™️-järjestelmä parantaa potilasnostimia helposti vaihdettavilla akuillaan ja latureillaan sekä vakaalla suorituskyvyllään. Bluetooth®️-yhteys, turbotehostus ja karamoottorien rinnakkaiskäytön ohjelmointitoiminto tekevät potilaiden siirtämisestä ja käsittelystä turvallista ja tehokasta.

JUMBO™ CARE
JUMBO™ Care -järjestelmä vie terveydenhuollon uudelle tasolle tarjoamalla edistyneitä nostotoimintoja potilasnostimiin. Järjestelmän asetukset ovat mukautettavissa, se näyttää huoltotiedot älykkäästi, ja sen turvatoiminnot tekevät siitä ihanteellisen kliiniseen käyttöön.

JUMBO™ HOME
Kompakti JUMBO™ Home -järjestelmä helpottaa potilaiden kotihoitoa. Tässä käyttäjäystävällisessä laitteessa on kaikki tärkeimmät suojaominaisuudet, kuten pehmeä käynnistys ja hätälaskutoiminto.

 
 

Tanskalaisena yrityksenä keskitymme hyvään suunnitteluun, jossa ei koskaan tingitä suorituskykyisten tuotteidemme ja järjestelmiemme ydinarvoista. Ne ovat: helppo puhdistaminen, helppolukuisuus ja helppokäyttöisyys.

Ratkaisuissamme keskeisiä tekijöitä ovat ensiluokkainen suorituskyky, suuri käyttöturvallisuus ja tekniset innovaatiot. Tuotteidemme hallinta ja tarkkuus ovat vertaansa vailla, ja ne parantavat käyttökohteidensa luotettavuutta. Lisäksi ne ovat ergonomisesti muotoiltuja, ja niissä on erilaisia lisätoimintoja, kuten älykäs takaisinkytkentä. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tehostavat potilaiden nostamista ja tekevät heidän arjestaan miellyttävämpää ja ihmisarvoisempaa.

Tutustu LINAK®-potilasnostinjärjestelmien valikoimaan, joka on suunniteltu varta vasten hoitoalan nostotarpeisiin. LIFT™-, JUMBO™ Home- ja JUMBO™ Care -tuotesarjamme tuovat kukin omat erityisominaisuutensa potilaiden käsittelyyn. LIFT-sarjan tuotteet tarjoavat ohjelmoitavissa olevaa suorituskykyä mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. LIFT40™ on kestävä ja vankka, ja sen johtoja on helppo käsitellä. LIFT50™ parantaa hoidon tasoa tekemällä nostamisesta turvallisempaa, nopeuttamalla työskentelyä ja hyödyntämällä langatonta tekniikkaa. JUMBO™ Home tuo kotihoidon tarpeisiin tasaisen luotettavat nostotoiminnot, kun taas JUMBO™ Care tarjoaa monipuolisia ja edistyksellisiä hallintatoimintoja terveydenhuoltoalalle. Koska olemme sitoutuneet parantamaan ihmisten arkea sulavasti ja luotettavasti toimivilla karamoottoriratkaisuilla, kaikki järjestelmämme on suunniteltu lisäämään turvallisuutta, varmistamaan vaatimustenmukaisuus ja maksimoimaan niin potilaiden kuin hoitajienkin mukavuus.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä