Ohjausyksiköt

CBJ Home

LINAK-ohjausyksikkö, jossa on sisäänrakennettu akku. Käytetään JUMBO-järjestelmissä, joissa on yksi tai kaksi karamoottoria. Varmistaa mukavuuden ja sisältää pehmeän käynnistys-/pysäytystoiminnon, hätälaskutoiminnon ja tallennettavan maksimipainon.

CBJ Home

CBJ Home on erityisesti potilasnostimiin suunniteltu ratkaisu. Järjestelmä koostuu  ohjausyksiköstä ja akusta, jotka on integroitu tyylikkääseen muotoon.

Järjestelmä on saanut lääketieteellisen hyväksynnän ja se sisältää useita ominaisuuksia miellyttävään ja turvalliseen nostoon. CBJ Home -ohjausyksikössä on esimerkiksi pehmeä käynnistystoiminto, hätälaskutoiminto, hätäpysäytys jne.

CBJ-Home-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Käyttöohje CBJ-Home -akun vaihtoon

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit vaihtaa paristot LINAK CBJ-Home (CBJH) -tuotteeseen.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.