Lisävarusteet

CHL50-laturi

Joustavaa latausta LIFT50-järjestelmään. CHL50-laturi on keskeinen osa potilasnostimille kehitettyä LIFT50-tuotesarjaa. Sarjaan kuuluvat ohjausyksikkö COL50, BAL50-akku ja tämä ulkoinen laturi, CHL50.

CHL50-laturi

LIFT-logo

CHL50 – runsaasti vaihtoehtoja
CHL50 toimii sekä seinään kiinnitettynä että siirrettävänä laturina, sillä sen voi asettaa vaakatasoon mille tahansa tasaiselle pinnalle. CHL50-laturissa on yleiskäyttöinen virransyöttö, joten sitä voidaan käyttää kaikkialla maailmassa, ja siinä latauksen merkkivalot ovat selkeästi näkyvillä.

Akun käsittelyä helpottava muotoilu
CHL50-laturin käyttäjät tulevat arvostamaan LIFT50-sarjan akkujen uutta ergonomista muotoilua. BAL50-akku on pienempi, kevyempi ja ergonomisempi käyttää kuin perinteiset lyijyakut. Kevyen painonsa ja pienen kokonsa ansiosta se on helppo siirtää laturiin yhdellä kädellä. Akun lataaminen täyteen kestää noin neljä tuntia.

Näyttää hyvältä missä tahansa
CHL50-laturin muotoilu noudattelee LIFT50™-sarjan pelkistettyä tyyliä ja näyttää tyylikkäältä niin seinällä kuin pöydälläkin. Merkkivalot ilmoittavat käyttäjälle, onko laturi kytketty verkkovirtaan ja ladataanko akkua parhaillaan.

CHL50-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LIFT50™-lehtinen

Huippuluokan säätöjärjestelmät potilasnostimiin – pieni ja kevyt litiumioniratkaisu.

LIFT™-esite

LIFT™-ratkaisu ei ole paras mahdollinen ilman LINAKia. Laadukas uuden sukupolven ratkaisu LIFT40™-, LIFT40+™- ja LIFT50™-järjestelmiä käyttäviin potilasnostimiin

LIFT50™-järjestelmän parikytkentäopas

Vaiheittaiset ohjeet LIFT50™-järjestelmän parikytkentään LINAK-käsiohjaimen kanssa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.