Ota yhteyttä meihin
Potilasnostimet ja liikkumisen apuvälineet

LINAK LIFT™

Erikoistuneet, sulavat, tehokkaat ja helppokäyttöiset LINAK-ratkaisut potilasnostimiin.

Potilasnostimet

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

On olemassa kaksi selkeää suuntausta. Tulevaisuuden haasteina ovat ikääntyvä väestö ja yhä useammat liikalihavuuden vaikutuksista kärsivät ihmiset, jotka tarvitsevat enemmän huolenpitoa. Terveydenhoitolaitteiden suorituskykyä ja turvallisuutta koskevat määräykset tiukentuvat jatkuvasti. Kaikilla potilailla on kuitenkin edelleen oikeus asianmukaiseen hoitoon. LINAK®-karamoottorien käyttö potilasnostimissa ja istuma-seisomanostimissa tekee niistä tavallista voimakkaampia, vankempia ja sulavaliikkeisempiä ja tuo monia muitakin etuja.

  • Parannettu ergonomia, mukavuus ja vähäinen huoltotarve
  • Standardien mukaiset tuotteet helpottavat hyväksynnän saamista
  • Kokenut, maailmanlaajuisesti toimiva yhteistyökumppani

LINAK tarjoaa käyttökelpoisen konseptin, tarvitsipa yrityksesi sitten tavallisen nostoratkaisun tai edistyneen järjestelmän, jossa on useita älykkäitä potilasnostimessa tarvittavia ominaisuuksia. Voimakkaat karamoottorit ja tukeva tasapainon ylläpito jalkojenlevittimellä saavat aikaan tasaisen liikkeen. Hyödylliset lisäominaisuudet, kuten Service Data Tool (SDT), auttavat parantamaan ergonomiaa ja päivittäisen hoidon kustannustehokkuutta vähentämällä nostimen käyttökatkoksia.

Parannettu ergonomia ja vähäinen huoltotarve
Kaikki hoitoalalla työskentelevät haluavat päästä eroon vaarallisista nostimista. Kaikki LINAK-karamoottoriratkaisut testataan perusteellisesti järjestelminä. Näin varmistetaan, että potilasnostin toimii moitteettomasti koko käyttöikänsä ajan. First Failure Safe -ratkaisumme varmistavat, että potilasnostin toimii turvallisesti, kun taas SDT auttaa lukemaan järjestelmän tilatietoja ja helpottaa näin huoltojen suunnittelua. Tämä varmistaa niin potilaiden kuin hoitajienkin mukavuuden.

Yhteensopivat karamoottorit ovat standardien mukaisia
Terveydenhuollon laitteiden turvallisuusmääräyksiä kiristetään jatkuvasti. Potilasnostimien kaltaisilla laitteilla pitää olla tiettyjä sertifiointeja ja hyväksymisiä. LINAK suhtautuu potilaiden turvalliseen käsittelyn vakavasti. Karamoottorijärjestelmät testataan ja sertifioidaan vastaamaan kansainvälisiä terveydenhuollon standardeja (esim. IEC 60601-1: 2005 3. painos, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. painos ja CAN/CSA-22.2 nro 60601-1:2008). Tämän tarkoituksena on valmistella potilasnostin vastaamaan EN10535-standardin vaatimuksia.

Luotettava, maailmanlaajuisesti toimiva kumppani, jolla on vuosikymmenten kokemus
LINAK tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi paljon muutakin. Kuluneiden yli 30 vuoden aikana organisaatiomme on kasvanut, ja nykyisin meillä on lukuisia tytäryhtiöitä ympäri maailmaa. Tämän ansiosta LINAK pystyy tukemaan asiakkaitaan lähes missä tahansa – tuotteillaan, neuvoillaan ja paikallisten markkinoiden tuntemuksellaan. LINAK tarjoaa niin perustason kuin edistyneitäkin ratkaisuja ja voi toimia kumppanina uusien projektien kehittelyssä.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAK-karamoottoreita käyttävä potilasnostin play-icon

Karamoottorikäyttöiset potilasnostimet

play-icon

Yhdistettävyys - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Muotoilu - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Turvallisuus - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Yksinkertaisuus - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

play-icon

Nopeus - Nosta profiiliasi LIFT™-ratkaisulla

Näyttökuva lineaarisen LA20-karamoottorin kompaktia muotoilua esittelevästä videosta play-icon

LA20 - Video

LA40-video play-icon

LA40

Tiedostot

LIFT™-esite

LIFT™-ratkaisu ei ole paras mahdollinen ilman LINAKia. Laadukas uuden sukupolven ratkaisu LIFT40™-, LIFT40+™- ja LIFT50™-järjestelmiä käyttäviin potilasnostimiin

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä