Lisävarusteet

BAJL

Li-ion-akkuratkaisu mobiilikohteisiin – kuten LINAK JUMBO -järjestelmällä toimiviin potilasnostimiin. Pidempi akun käyttöikä, ympäristöystävällinen ja ladattava.

LINAK-litiumioniakkujen edut siirrettävissä terveydenhoitolaitteissa play-icon

LINAK-litiumioniakkujen edut siirrettävissä terveydenhoitolaitteissa

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

BAJL

BAJL Li-ion-akku on suunniteltu käytettäväksi erityisesti JUMBO-järjestelmän kanssa potilasnostimissa sekä istuma-seisomanostimissa. Akku on kevyt, tehokas ja luotettava.

BAJL Li-ion-akku perustuu litiumioniteknologiaan. Litiumioniakkujen ympäristöjalanjälki on pieni, sillä jätettä syntyy aiempaa vähemmän, kun entisten neljän akun sijaan jätteeksi menee vain yksi akku. Sen ansiosta myös kuljetusten tarve vähenee, sillä litiumioniakut painavat vain puolet lyijyakkujen painosta. Akkujen pienempi paino parantaa myös työergonomiaa.

BAJL Li-ion-akun muita etuja ovat

  • Jopa neljä kertaa pidempi käyttöikä lyijyakkuun verrattuna
  • Akku on helppo vaihtaa pikakiinnityksen ja LINAKin kiinnityslevyn ansiosta
  • JUMBO-ohjausyksikön ja -käsiohjaimen kautta tulee ilmoitus, milloin akku tulee ladata
  • Helppo ja nopea ladata

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen asiakkaalle. LINAK kiistää kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumkennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää nimenomaisesti voittojen menetykset, epäonnistumisen odotettujen säästöjen saavuttamisessa, muut kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.

BAJL-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

BAJL-litiumioniakku terveydenhuollon karamoottorijärjestelmiin

LINAK BAJL -litiumioniakku on ympäristöystävällinen virtaratkaisu, joka tarjoaa suorituskykyä luotettavasti ja pitkäkestoisesti. Täydellinen ratkaisu sairaaloiden liikuteltaviin käyttökohteisiin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.