Lisävarusteet

CHJ2

Ulkoinen akkulaturi potilasnostimien LINAK JUMBO -järjestelmiin. Yhtä akkua voidaan ladata, kun järjestelmä toimii toisella akulla. SMPS-versio, joka sisältää LED-merkkivalot.

Tuotekuvaus

CHJ2

CHJ2-laturi on suunniteltu käytettäväksi JUMBO-järjestelmän seinälaturina.

CHJ2-laturi on hakkurivirtalähdeversio (SMPS) -versio, joka tehostaa akkujen lataamista.

BAJ1- tai BAJL (vakiona) -akulla on lyhentynyt latausaika. Laturi mahdollistaa verkkojännitteiden 100 V AC – 240 V AC (50/60 Hz) käyttämisen.

Laturi ilmoittaa, onko se kytketty verkkovirtaan (vihreä LED-valo), sekä akun käynnissä olevasta lataustilasta (keltainen LED-valo). Hyväksytty terveydenhuollon sovelluksiin.

Tuotteen datalehti

CHJ2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.