Karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin
Mistä tahansa sängystä voidaan tehdä vielä parempi. Mukavuutta lisäävästä sähköisestä säädöstä hyötyvät sekä raskaalla joustinpatjalla varustetut sängyt että kevyemmät sälepohjasängyt ja muut säädettävät kalusteet. LINAK suunnittelee ja valmistaa kattavia modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka on helppo sovittaa kaikentyyppisiin kotisänkyihin.

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin
Tarjoamme sekä perusmallisia että edistyneitä karamoottorijärjestelmiä, jotka on suunniteltu säädettäviin moottorisänkyihin. Molemmissa malleissa on suuri nostokapasiteetti, joten niitä voidaan käyttää erittäin monipuolisesti patjan tyypistä riippumatta.

Peruskaramoottorijärjestelmät on tarkoitettu sänkyjärjestelmiin, joissa selkänojaa ja jalkatukea tarvitsee säätää, ja joissa on myös joitakin muita nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalo ja simultaaniohjaus. Teknisesti katsottuna perusjärjestelmä muodostuu LINAK® TWINDRIVE™ -sänkymoottorin Standard-versiosta, yhteensopivasta käsiohjaimesta ja kaapelista.

Edistyneet karamoottorijärjestelmät on tarkoitettu sängyille, joissa on selkänojan ja jalkatuen säätämisen ja muiden perustoimintojen lisäksi joitakin lisätoimintoja, kuten muistipaikat, hierontatoiminto ja erilaisia lisäasetuksia. Teknisesti katsottuna edistynyt järjestelmä muodostuu LINAK TWINDRIVE™ -sänkymoottorin Advanced-versiosta, yhteensopivasta käsiohjaimesta ja virtalähteestä sekä erilaisista valinnaisista lisävarusteista.

Järjestelmien esittely

10 syytä

Kerromme kymmenen hyvää syytä valita LINAK-karamoottorijärjestelmä yrityksesi säädettäviin sänkyihin.

Näytä minulle

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.