LINAKin yhden ja kahden karamoottorin järjestelmät säädettäviin kotisänkyihin
Karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin
Mistä tahansa sängystä voidaan tehdä vielä parempi. Niin tukevammat sängyt, joissa on raskas joustinpatja, kuin kevyemmät sälepohjasängyt ja lepotuolit hyötyvät mukavuutta parantavasta sähköisestä säädöstä. LINAK suunnittelee ja valmistaa täydellisiä modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka on helppo sovittaa kaikentyyppisiin kotisänkyihin.

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin
Tarjoamme voimakkaita ja kompakteiksi muotoiltuja yhden karamoottorin järjestelmiä sekä etupäässä säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettuja älykkäitä kahden moottorin järjestelmiä. Molemmat järjestelmätyypit tarjoavat korkean nostokapasiteetin, joka varmistaa monipuoliset käyttömahdollisuudet patjasta riippumatta.

  • Yhden karamoottorin järjestelmä koostuu tavallisesti kahdesta lineaarisesta karamoottorista, jotka tuottavat sängyn liikkeen, ohjausyksiköstä, käsiohjaimesta sekä valinnaisista lisävarusteista.

  • Sänkymoottorijärjestelmä on yksi yksikkö, joka sisältää kaksi sisäänrakennettua säätömoottoria ja ohjausyksikön. Siihen tarvitsee liittää ainoastaan käsiohjain ja mahdolliset lisävarusteet.

Ympäristöystävälliset järjestelmät
Ympäristövaikutuksiin kiinnitetään koko ajan enemmän huomiota. LINAKin käyttämä ZERO™-teknologia vähentää valmiustilan virrankulutuksen vain 0,1 wattiin. CBH-ohjausyksiköt ja ulkoisella virtalähteellä varustetut TWINDRIVE®-moottorit kuluttavat valmiustilassa vain vähän virtaa. Tuotteet, joiden valmiustilan virrankulutus on matala, on merkitty ZERO™-logolla.

Huoltovapaiden tuotteiden edut
Kun kumppanina on johtava tuotemerkki, laatu on havaittavissa jokaisessa yksityiskohdassa. Kaikille säädettäviin kotisänkyihin tarkoitetuille LINAKin karamoottorijärjestelmille tehdään sataprosenttinen toimintatesti. Uusille tuotteille tehdään aina kattavat, lukuisia toistoja sisältävät testit. Sen ansiosta karamoottorijärjestelmämme eivät vaadi käytännössä lainkaan huoltoa asennuksen jälkeen.

Maksimoi sovelluksen alle jäävä tila
LINAKin moottorijärjestelmä voidaan helposti piilottaa sängyn alle. Järjestelmät sopivat saumattomasti sovelluksen muotoiluun, jolloin sängyn alle jää runsaasti tilaa säilytykseen ja helpottamaan siivousta.

Uutiset ja artikkelit

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.