Ota yhteyttä meihin

Karamoottorijärjestelmät säädettäviin kodinkalusteisiin
Monissa huonekaluissa on parantamisen varaa – olipa kyseessä sitten makuuhuoneen raskasrakenteinen sänky, jossa on painava joustinpatja, tai vierashuoneen kevyempi sälepohjasänky tai olohuoneen nojatuoli. Kaikki edelliset voivat hyötyä saumattomasta sähkösäädöstä.

LINAK® suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kattavia modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka on helppo sovittaa kaikentyyppisiin säädettäviin kodinkalusteisiin.

Erityyppiset säädettävät kodinkalusteet edellyttävät erilaisia ratkaisuja
Säädettävien moottorisänkyjen säätöjärjestelmät vaihtelevat sen mukaisesti, millaisia ominaisuuksia käyttäjät niiltä odottavat. Tästä syystä LINAK tarjoaakin sekä perustasoisia että edistyneempiä järjestelmiä. Kummallakin on suuri nostokapasiteetti, joten niitä voidaan käyttää erittäin monipuolisesti.

Jalustallisiin nojatuoleihin suunniteltujen järjestelmäratkaisujen tapauksessa ensisijaisen tärkeitä ovat laatu, helppo kokoonpano, huomaamattomuus ja suunnittelunvapauden huomioon ottaminen. Olemme halunneet helpottaa asennusta vähentämällä kaapeleiden määrää ja sitä kautta myös lopputuotteiden mahdollisia laatuongelmia.

Meillä on myös olemassa akkuratkaisu suunnittelemiinne nojatuoleihin.

Lue lisää

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä