Karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin
Mistä tahansa sängystä voidaan tehdä vielä parempi. Mukavuutta parantavasta sähköisestä säädöstä hyötyvät sekä raskaalla joustinpatjalla varustetut sängyt että kevyemmät sälepohjasängyt ja muut säädettävät kalusteet, kuten nojatuolit. LINAK suunnittelee ja valmistaa kattavia modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka on helppo sovittaa kaikentyyppisiin kotisänkyihin.

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin
Tarjoamme säädettäviin moottorisänkyihin sekä Standard- että Advanced-karamoottorijärjestelmiä. Molemmilla malleilla on suuri nostokapasiteetti, joten niitä voidaan käyttää erittäin monipuolisesti patjan tyypistä riippumatta.

Standard-karamoottorijärjestelmät on tarkoitettu sänkyihin, joiden selkänojaa ja jalkatukea tarvitsee säätää ja joissa on myös joitakin muita nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalo ja simultaaniajo. Teknisesti katsottuna Standard-järjestelmä muodostuu LINAK® TWINDRIVE®-sänkymoottorin tai yhden karamoottorin LA18 IC -järjestelmän Standard-versiosta  ja yhteensopivasta käsiohjaimesta.

 Advanced-karamoottorijärjestelmät on tarkoitettu sängyille, joissa on selkänojan ja jalkatuen säätämisen ja muiden Standard-järjestelmän perustoimintojen lisäksi joitakin lisätoimintoja, kuten muistipaikat, hierontatoiminto ja erilaisia lisäasetuksia. Teknisesti katsottuna Advanced-järjestelmä muodostuu LINAK TWINDRIVE® -sänkymoottorin tai yhden karamoottorin LA18 IC -järjestelmän Advanced-versiosta, yhteensopivasta käsiohjaimesta ja erilaisista valinnaisista lisävarusteista.

Järjestelmäkatsaus

10 syytä

Kerromme kymmenen hyvää syytä valita LINAK-karamoottorijärjestelmä yrityksesi säädettäviin sänkyihin.

Näytä minulle

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.