Ota yhteyttä meihin
Kuinka LINAK-järjestelmät parantavat ergonomiaa ja tuovat lisäarvoa kalusteisiin

Tasaisesti ja lähes täysin äänettömästi toimivat karamoottorit ja laaja valikoima tuotteita, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Esimerkiksi tällaisilla sanoilla asiakkaat ovat kuvailleet LINAK-tuotteita vuosien varrella. Täydennämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla ja tuotteilla. Aineellisia vahinkoja ehkäisevä LINAK® PIEZO™ -törmäyksenestojärjestelmämme on tästä yksi esimerkki. Muita ovat esimerkiksi työpöytien asennusta nopeuttava Kick & Click™ -järjestelmä, ja Desk Control™ -ohjelmisto, jonka avulla työpöytiä on entistä helpompi ja intuitiivisempi säätää – jopa Bluetooth®-yhteydellä ja älypuhelinsovelluksilla.

Säädettävien keittiökalusteiden  konsepti on kehittynyt, ja nykyisin keskitytään entistä enemmän ergonomiaan ja keittiöiden monitoimisuuteen.

Monet säädettävien ja työhön liittyvien kalusteiden valmistajat eri puolilla maailmaa tuovat tuotteisiinsa liiketoimintoja ja ergonomiaa parantavia ominaisuuksia yhden tai useamman LINAK-ratkaisun avulla.

Alla on näistä joitakin esimerkkejä:

Referenssit

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.