Ota yhteyttä meihin
Referenssi

Käytätkö asuintilojasi eri tavalla kuin ennen?

Viimeisen vuoden aikana useimmat meistä ovat sopeutuneet työskentelemään kotoa käsin, mutta eri asia on, ovatko asuintilamme sopeutuneet tähän uuteen käyttötapaan. Paine mukauttaa asuintilat tilapäisten kotikoulujen ja -toimistojen tarpeisiin on kasvanut. Soveltuvatko tilat tällaiseen käyttöön?

Benchmarkin korkeussäädettävä Sage-työpöytä ja -työpenkki

Koska tulevien työskentelypaikkojemme ja työmatkojemme tilanne on epäselvä, ehkä meidän pitäisi varmistaa, että kotitoimistomme on varustettu riittävän hyvin pitkäaikaiseen käyttöön.

Yrityksissä työergonomiaan on kiinnitetty huomiota jo jonkin aikaa, mutta työskentelytilat kotona ovat tavallisesti huonosti suunniteltuja. Esimerkiksi työpöytiä ja näyttöjä saatetaan kohottaa erilaisten tilapäisratkaisujen, kuten kirjojen, avulla. Tämä voi toimia lyhyellä aikavälillä, mutta pitkäaikaisratkaisuna se ei ole hyväksi terveydelle.

Benchmarkilla huonekaluseppänä työskentelevä Tom Parfitt etsi tuloksetta sopivaa työpöytäratkaisua kotiinsa. Tämä johti siihen, että hän suunnitteli Noa-pöydän.

Noa on luonnonmateriaaleista valmistettu ergonominen korkeussäädettävä työpöytä, joka soveltuu ihanteellisesti pieniin tiloihin. Noa perustuu biofiiliseen suunnitteluun. Pöydän keskellä on LINAKin sähkökäyttöinen Desklift-nostopilari, jota säädetään sulavasti DPG-pöytäohjaimella.

Benchmarkin myynti- ja markkinointijohtaja Fiona Coyne toteaa: ”Me olemme yksinkertaisesti sitä mieltä, että LINAK toimittaa markkinoiden laadukkaimmat korkeudensäätömekanismit. Niiden mekaniikka on lujatekoisinta ja ne toimivat muita tasaisemmin.”

Benchmarkin Noa-pöytä
 

Benchmark käyttää sähkökäyttöisiä Desklift-nostopilareita myös korkeussäädettävässä Sage-työpöydässä ja -työpenkissä.

Vuonna 1984 perustetussa Benchmarkissa kestävä kehitys on ollut aina tärkeää. Yrityksen missiona on valmistaa kalusteita, jotka vaikuttavat positiivisesti sekä ihmisten terveyteen että ympäristöön.

Kaikki Benchmarkin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu terveyttä ja hyvinvointia silmällä pitäen, ja ne perustuvat luonnon uusiutumiskykyyn. Kalusteet valmistetaan luonnonmateriaaleista ja niissä käytetään luonnollisia värejä ja pintoja. Niiden profiili on pehmeä ja muodot luonnon inspiroimia, joten niiden avulla tiloista voidaan tehdä ihmisystävällisempiä, kutsuvampia ja intiimimpiä.

Benchmarkin kalusteet ovat materiaaliensa ja työn erinomaisen laadun vuoksi elinikäisiä. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös takaisinotto-ohjelman, jossa asiakkaat voivat palauttaa kalusteet yritykselle, kun niitä ei enää tarvita. Palautetut kalusteet kunnostetaan, otetaan uudenlaiseen käyttöön tai lahjoitetaan jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle.

Benchmarkin Noa-pöytä

Tiedostot

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä