Työpöydät

Toimistopöydät

LINAKin karamoottorijärjestelmillä korkeussäädettävien työpöytien ergonomiaa voidaan parantaa merkittävästi.

Katso video
Toimistopöydät

Karamoottorijärjestelmät toimistopöytiin

Yhä useammat työntekijät viettävät pitkiä aikoja istuen työpöytänsä ääressä. Työympäristön ergonomian merkitys kasvaa jatkuvasti, minkä vuoksi työnantajat ovat kiinnostuneet korkeussäädettävistä työpöydistä. Lisäksi uudet työskentelytavat edellyttävät uudentyyppisiä työpöytiä, sillä useat työntekijät voivat jakaa saman työpöydän päivän tai viikon aikana. LINAK tarjoaa kattavan valikoiman työpöytiin kehitettyjä karamoottorijärjestelmiä. Ne kaikki tarjoavat useita merkittäviä etuja.

  • Luotettavia ja innovatiivisia karamoottorijärjestelmiä
  • Ympäristöystävällisiä ja helposti asennettavia ratkaisuja
  • Globaalin kumppanin yli 30 vuoden kokemuksella

Tutkimukset osoittavat, että jopa 95 prosenttia kaikista selkäkivuista johtuu fyysisestä passiivisuudesta. Lisäksi sillä on yhteys toimistotyöntekijöiden sydänsairauksiin, diabetekseen ja yleiseen väsymykseen, joten yritykset ympäri maailman ovat alkaneet kiinnittää huomiota työntekijöiden paikallaanoloon. Säätöominaisuuksien ja ergonomisten työkalusteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Nykyaikaisilla sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan luoda optimaaliset ja muokattavat säätöominaisuudet työpöytiin. Muistutusominaisuus auttaa työntekijöitä vaihtamaan asentoa säännöllisesti ja siten pysymään terveinä ja tuottavina.

Luotettavat ja innovatiiviset karamoottoriratkaisut
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden tehtaalta lähettämistä. Kattavalla testauksella varmistetaan tuotteiden kestävyys ja pitkä käyttöikä sekä vähäinen tai olematon huoltotarve. Tuotantolaitoksemme Euroopassa ja Yhdysvalloissa varmistavat laadun pysymisen tasaisen korkeana. LINAKin työntekijät pyrkivät ylittämään standardien vaatimukset PIEZO™-törmäyssuojajärjestelmän ja Desk Control™ -sovellusten kaltaisilla uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla.

Helposti asennettava ja ympäristöystävällinen ratkaisu
Suurin osa LINAKin työpöytäjärjestelmistä ei sisällä lainkaan PVC:tä, joten ne ovat saaneet PVC-free™-merkinnän. Ohjausyksiköt sisältävät vakiona ZERO™-teknologian – jonka ansiosta valmiustilan virrankulutus on alle 0,1 W. Ympäristön suojelu niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin on ensiarvoisen tärkeää. Kaikki LINAKin ratkaisujen osat on suunniteltu sopimaan yhteen, joten kokoonpano on todella helppoa. Me kutsumme tätä Plug & Play™ -järjestelmäksi. Erittäin intuitiivinen LINAK Kick & Click™ -järjestelmä helpottaa kokoonpanoa vielä lisää.

Valitse globaali kumppani, jolla on yli 30 vuoden kokemus
Työpöydät ovat monimutkaisia ja tyylikkäästi suunniteltuja kalusteita. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt niin kattavan tuotevalikoiman, että sen avulla voidaan toteuttaa rohkeimmatkin pöytäsuunnitelmat. LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus sähkökäyttöisistä lineaarisista karamoottoreista, ja se kuuntelee asiakkaiden toiveita aina tarkalla korvalla. Lisäksi LINAKin tuki on aina lähellä maailmanlaajuisen toimintamme ansiosta.

Näytä enemmän
Toimistopöytäjärjestelmä

Videot

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Move-esite

Tämä pieni esite kertoo, miksi ja miten korkeussäädettäviä työpöytiä käytetään.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Siirry mobiilikäyttöön

BA001-akku tekee käyttökohteestasi liikuteltavan. Lue esite ja poimi ideoita.

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Näytä enemmän

Järjestelmät toimistopöytiin

Työpöytiä on monenmuotoisia ja -kokoisia. Joissakin on kaksi jalkaa ja toisissa kolme. Joissakin käytetään suorakulmaisia pilareita, toisissa taas ovaalinmuotoisia tai pyöreitä. Tarjoamme erilaisia järjestelmiä kaikenlaisiin työpöytiin. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi inline-pilarit, moottorikotelon sisältävät nostopilarit ja sisäänrakennettavat moottorit.

Toimistopöytiin liittyvät videot

Lue lisää työpöydissä käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen play-icon

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen

Säännöllinenkään liikunta ei riitä play-icon

Säännöllinenkään liikunta ei riitä

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.