Ota yhteyttä meihin
Työpöydät

Toimistopöydät

LINAKin karamoottorijärjestelmillä korkeussäädettävien työpöytien ergonomiaa voidaan parantaa merkittävästi.

Toimistopöydät

Karamoottorijärjestelmät toimistopöytiin

Yhä useammat työntekijät viettävät pitkiä aikoja istuen työpöytänsä ääressä. Työympäristön ergonomian merkitys kasvaa jatkuvasti, minkä vuoksi työnantajat ovat kiinnostuneet korkeussäädettävistä työpöydistä. Lisäksi uudet työskentelytavat edellyttävät uudentyyppisiä työpöytiä, sillä useat työntekijät voivat jakaa saman työpöydän päivän tai viikon aikana. LINAK tarjoaa kattavan valikoiman työpöytiin kehitettyjä karamoottorijärjestelmiä. Ne kaikki tarjoavat useita merkittäviä etuja.

  • Luotettavia ja innovatiivisia karamoottorijärjestelmiä
  • Ympäristöystävällisiä ja helposti asennettavia ratkaisuja
  • Globaalin kumppanin yli 30 vuoden kokemuksella

Tutkimukset osoittavat, että jopa 95 prosenttia kaikista selkäkivuista johtuu fyysisestä passiivisuudesta. Lisäksi sillä on yhteys toimistotyöntekijöiden sydänsairauksiin, diabetekseen ja yleiseen väsymykseen, joten yritykset ympäri maailman ovat alkaneet kiinnittää huomiota työntekijöiden paikallaanoloon. Säätöominaisuuksien ja ergonomisten työkalusteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Nykyaikaisilla sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan luoda optimaaliset ja muokattavat säätöominaisuudet työpöytiin. Muistutusominaisuus auttaa työntekijöitä vaihtamaan asentoa säännöllisesti ja siten pysymään terveinä ja tuottavina.

Luotettavat ja innovatiiviset karamoottoriratkaisut
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden tehtaalta lähettämistä. Kattavalla testauksella varmistetaan tuotteiden kestävyys ja pitkä käyttöikä sekä vähäinen tai olematon huoltotarve. Tuotantolaitoksemme Euroopassa ja Yhdysvalloissa varmistavat laadun pysymisen tasaisen korkeana. LINAKin työntekijät pyrkivät ylittämään standardien vaatimukset PIEZO™-törmäyssuojajärjestelmän ja Desk Control™ -sovellusten kaltaisilla uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla.

Helposti asennettava ja ympäristöystävällinen ratkaisu
Suurin osa LINAKin työpöytäjärjestelmistä ei sisällä lainkaan PVC:tä, joten ne ovat saaneet PVC-free™-merkinnän. Ohjausyksiköt sisältävät vakiona ZERO™-teknologian – jonka ansiosta valmiustilan virrankulutus on alle 0,1 W. Ympäristön suojelu niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin on ensiarvoisen tärkeää. Kaikki LINAKin ratkaisujen osat on suunniteltu sopimaan yhteen, joten kokoonpano on todella helppoa. Me kutsumme tätä Plug & Play™ -järjestelmäksi. Erittäin intuitiivinen LINAK Kick & Click™ -järjestelmä helpottaa kokoonpanoa vielä lisää.

Valitse globaali kumppani, jolla on yli 30 vuoden kokemus
Työpöydät ovat monimutkaisia ja tyylikkäästi suunniteltuja kalusteita. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt niin kattavan tuotevalikoiman, että sen avulla voidaan toteuttaa rohkeimmatkin pöytäsuunnitelmat. LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus sähkökäyttöisistä lineaarisista karamoottoreista, ja se kuuntelee asiakkaiden toiveita aina tarkalla korvalla. Lisäksi LINAKin tuki on aina lähellä maailmanlaajuisen toimintamme ansiosta.

Näytä enemmän
Toimistopöytäjärjestelmä

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu play-icon

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu

play-icon

DPG-ohjaimet – suunniteltu muodostamaan uusia toimintatapoja

play-icon

Käytä sähköpöytääsi paremmin Desk Control -sovelluksella

Toimistotyöntekijä seisoo erittäin nopeita kolmiosaisia LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä play-icon

Erittäin nopeat DL PLUS™ High-speed-nostopilarit

DL PLUS – pelkistettyä muotoilua nostopilareihin play-icon

DL PLUS: pelkistettyä muotoilua nostopilareihin

Nainen seisoo LINAK-tuotteilla varustetun korkeussäädettävän pöydän ääressä. play-icon

Edistä terveyttä korkeussäädettävillä työpöydillä

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

Desk Sensor 1 Anti-Collision -yksikkö play-icon

Desk Sensor 1 Anti-Collision -yksikkö

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Näytä enemmän

Järjestelmät toimistopöytiin

Työpöytiä on monenmuotoisia ja -kokoisia. Joissakin on kaksi jalkaa ja toisissa kolme. Joissakin käytetään suorakulmaisia pilareita, toisissa taas ovaalinmuotoisia tai pyöreitä. Tarjoamme erilaisia järjestelmiä kaikenlaisiin työpöytiin. Suosittuja vaihtoehtoja ovat inline-pilarit sekä moottorikoteloidut nostopilarit.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä