Nostopilarit

DL17

Tyylikäs nelikulmainen nostopilari, jossa on pienet asennusmitat ja pitkä iskunpituus. DL17-pilarin näkymättömät liukupalat ja profiilien minimaalinen välys lisäävät pöytäratkaisun tyylikkyyttä. DL17-nostopilarissa on vakiona integroitu PIEZO™-törmäyssuoja.

DL17

DL17-pilari asettaa inline-pilareille standardin. Pienikokoinen nelikulmainen pilari on kehitetty vastaamaan markkinoiden vaatimuksia pienten asennusmittojen ja pitkän iskunpituuden osalta.

Suunnittelun kannalta DL17-pilarin näkymättömät liukupalat ja profiilien minimaalinen välys edistävät modernia pöytädesignia.

Pilari on suunniteltu ilman poikkipuuta oleviin pöytiin, jolloin jalkatilaa ja suunnittelumahdollisuuksia on enemmän.

DL17 sisältää vakiona integroidun PIEZO™-anturin, joka minimoi kalustevahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL17 on PVC-vapaa ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Pilari toimitetaan vakiona mustilla, hopeanharmailla tai valkoisilla profiileilla. Muita värivalintoja on myös saatavana tilauksesta (optiona).

DL17 on yhteensopiva kaikkien DESKLINE® -ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa - yksinkertainen Plug & Play™ -ratkaisu.

  • Iskunpituus: 660 mm
  • Asennusmitat: 518 mm tai 545 mm
  • PVC-vapaa vakiona
  • PIEZO™-törmäyssuoja vakiona

DL17-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12-, DL14-, DB14-, DL17 ja CBD6S -järjestelmien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL12-, DL14-, DB14-, DL17 ja CBD4, CBD5 tai CBD6 -järjestelmien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.