Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL17

Tyylikäs neliönmuotoinen pilari, jolla on lyhyt asennusmitta ja pitkä iskunpituus. Huomaamattomat liukujohteet profiilien välissä viimeistelevät pöytäratkaisun tyylin. DL17-nostopilariin on integroitu vakiona PIEZO™-törmäyssuoja-anturi.

DL17

DL17-pilari asettaa inline-pilareille täysin uuden vaatimustason. Tämä kompakti neliönmuotoinen pilari täyttää markkinoiden vaatimukset lyhyestä asennusmitasta ja pitkästä iskunpituudesta.

DL17-nostopilarin näkymättömät liukujohteet ja profiilien minimaalinen välys viimeistelevät nykyaikaisten työpöytien ulkoasun.

Pilari on suunniteltu työpöytiin, joissa ei ole poikittaispalkkia. Se tuo käyttäjille lisää jalkatilaa ja suunnittelijoille tavallista enemmän vaihtoehtoja.

DL17-nostopilariin on integroitu vakiona PIEZO™-anturi, joka minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen ja puristumisen pöytää nostettaessa ja laskettaessa.

DL17 on PVC-vapaa, mikä on ympäristöetu. Tämän nostopilarin vakiovärejä ovat musta, harmaa ja valkoinen, ja se voidaan valinnaisesti toimittaa myös asiakkaan haluamissa väreissä.

DL17-nostopilari on yhteensopiva DESKLINE®-ohjausyksikköjen ja -käsiohjainten kanssa. Ne asennetaan vaivattomasti Plug & Play™ -periaatteella.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL17-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä