Nostopilarit

DL17

Tyylikäs nelikulmainen nostopilari, jossa on pienet asennusmitat ja pitkä iskunpituus. DL17-pilarin näkymättömät liukupalat ja profiilien minimaalinen välys lisäävät pöytäratkaisun tyylikkyyttä. DL17-nostopilarissa on vakiona integroitu PIEZO™-törmäyssuoja.

DL17

DL17-pilari asettaa inline-pilareille standardin. Pienikokoinen nelikulmainen pilari on kehitetty vastaamaan markkinoiden vaatimuksia pienten asennusmittojen ja pitkän iskunpituuden osalta.

Suunnittelun kannalta DL17-pilarin näkymättömät liukupalat ja profiilien minimaalinen välys edistävät modernia pöytädesignia.

Pilari on suunniteltu ilman poikkipuuta oleviin pöytiin, jolloin jalkatilaa ja suunnittelumahdollisuuksia on enemmän.

DL17 sisältää vakiona integroidun PIEZO™-anturin, joka minimoi kalustevahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL17 on PVC-vapaa ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Pilari toimitetaan vakiona mustilla, hopeanharmailla tai valkoisilla profiileilla. Muita värivalintoja on myös saatavana tilauksesta (optiona).

DL17 on yhteensopiva kaikkien DESKLINE® -ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa - yksinkertainen Plug & Play™ -ratkaisu.

  • Iskunpituus: 660 mm
  • Asennusmitat: 518 mm tai 545 mm
  • PVC-vapaa vakiona
  • PIEZO™-törmäyssuoja vakiona

DL17-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12-, DL14-, DB14-, DL17 ja CBD6S -järjestelmien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL12-, DL14-, DB14-, DL17 ja CBD4, CBD5 tai CBD6 -järjestelmien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.