Nostopilarit

DL14

Kolmiosainen inline-pilari pitkällä iskunpituudella tarjoaa pöytävalmistajille runsaasti vaihtoehtoja toimistopöytien suunnitteluun. Pyöreäprofiilinen, hiljainen pilari tukee tyylikkäiden pöytien muotoilua.

DL14

DESKLINE® DL14 -pilari asettaa vaatimustason inline-pilareille. Kompakti ja pyöreä pilari on kehitetty täyttämään markkinoiden vaatimukset pienten asennusmittojen ja pitkän iskunpituuden osalta.

DL14 on suunniteltu pöytiin, joissa ei ole poikkipuuta, jolloin jalkatilaa on enemmän ja suunnittelumahdollisuudet ovat paremmat.

DL14 sisältää vakiona integroidun PIEZO™-anturin, joka minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL14 on PVC-vapaa, mikä on ympäristöetu. Pilari on saatavana mustana, hopeanharmaana ja valkoisena. Muita värejä saatavana tilauksesta optiona.

DL14 on yhteensopiva kaikkien DESKLINE®  -ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa. Plug & Play™ -ratkaisu.

DL14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12-, DL14-, DB14-, DL17 ja CBD6S -järjestelmien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL12-, DL14-, DB14-, DL17 ja CBD4, CBD5 tai CBD6 -järjestelmien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.