Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL14

Kolmiosainen inline-nostopilari pitkällä iskunpituudella tuo pöytävalmistajille runsaasti vaihtoehtoja toimistopöytien suunnitteluun. Tämä pyöreäprofiilinen ja hiljainen pilari tukee tyylikkäiden pöytien muotoilua. Sen vakio-ominaisuuksiin lukeutuu PIEZO™-törmäyssuoja. DL14-pilarista on saatavana useita eri värivaihtoehtoja ja valinnainen PLUS™-versio (ei näkyviä liukujohteita).

DL14

DESKLINE® DL14 -nostopilari asettaa uudet standardit inline-pilareille. Tämä kompakti ja pyöreä pilari täyttää markkinoiden vaatimukset pienistä asennusmitoista ja pitkästä iskunpituudesta. DL14 on suunniteltu työpöytiin, joissa ei ole poikittaispalkkia. Se tuo käyttäjille lisää jalkatilaa ja suunnittelijoille tavallista enemmän vaihtoehtoja. Siitä on saatavana myös PLUS™-versio, jonka profiilissa ole aukkoja eikä näkyviä liukujohteita.

DL14-pilarin vakio-ominaisuuksiin lukeutuu PIEZO™-törmäyssuoja eli sisäinen anturi, joka minimoi törmäysten aiheuttamat vahingot pöytää nostettaessa ja laskettaessa.

DL14 on PVC-vapaa, mikä on ympäristöetu.

Tämän nostopilarin vakiovärejä ovat musta, harmaa ja valkoinen, ja PLUS™-versio voidaan valinnaisesti toimittaa myös ulkomuotoa korostavilla mustilla, harmailla tai valkoisilla kauluksilla. DL14-pilari on yhteensopiva DESKLINE-ohjausyksikköjen ja -käsiohjainten kanssa, jotka asennetaan vaivattomasti Plug & Play™ -periaatteella.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä