Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL4S

Kompakti sähkökäyttöinen nostopilari on ainutlaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu. Ihanteellinen tasokkaisiin työpöytiin. Lyhyt asennusmitta kolmiosaisen rakenteen ansiosta. Hiljainen säätö nopeudella 38 mm/s.

DL4S

DL4S on DESKLINE®-nostopilari. Tämä pilari on ihanteellinen vaihtoehto mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin erityisesti toimistoissa.

DL4S on kolmiosainen inline-pilari, jossa moottori on profiilien sisällä. Tämä tekee siitä tyylikkään ja virtaviivaisen sekä helposti integroitavan erilaisiin pöytämalleihin. Kolmiosaisen rakenteensa ansiosta pilarin asennusmitta on erittäin lyhyt, joten se soveltuu hyvin kaikenpituisille käyttäjille.

Erittäin alhainen äänitaso tekee käytöstä miellyttävää.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL4S-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL4S ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä