Nostopilarit

DL4S

Kompakti sähkökäyttöinen nostopilari on ainutlaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu. Soveltuu hyvin tyylikkäisiin toimistopöytiin. Kolmiosaisen rakenteen ansiosta pilarissa on erittäin pienet asennusmitat. Hiljainen säätö nopeudella 38 mm/s.

DL4S

DL4S on DESKLIFT®-nostopilari, joka soveltuu erinomaisesti  erityisesti toimistotilojen pöytäsovelluksiin.

DL4S on kolmiosainen inline-pilari, jossa moottori on profiilien sisällä. Se antaa pilarille tyylikkään ja virtaviivaisen muodon, ja samalla se on helppo integroida erilaisiin pöytämalleihin. Kolmiosaisen rakenteen ansiosta pilarissa on erittäin pienet asennusmitat, minkä ansiosta pöytä sopii eripituisille käyttäjille.

Erittäin alhainen äänitaso tekee käytöstä miellyttävää.

  • Maksimivoima: 700 N
  • Maksiminopeus: 38 mm/s

DL4S-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL4S ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE -tuotteita.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Liiketilojen pöydät

Liiketilojen pöytiin tarkoitetut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tekevät säätämisestä helppoa ja nopeaa. Pöydät voi räätälöidä niin, että ne sopivat täydellisesti yksittäisten käyttäjien tarpeisiin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.