Ota yhteyttä meihin
Myymäläkalusteet

Myyntitiskit

LINAKin karamoottoriratkaisuilla voidaan toteuttaa myyntitiskien tasainen ja hiljainen korkeussäätö myymälöissä, pankeissa ja palvelupisteissä.

Myyntitiskit

Tyylikkäät karamoottoriratkaisut myyntitiskeihin

Kauppiaat pyrkivät parantamaan ergonomiaa ja luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, minkä vuoksi yhä useammat heistä ovat kiinnostuneita korkeussäädettävistä myynti ja palvelutiskeistä. LINAKin sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voit tarjota myyntipöytäsovelluksia, jotka mahdollistavat yksilölliset säädöt ja tyydyttävät ensiluokkaista ja hiljaista liikettä haluavien tarpeet. Lisäksi niillä voidaan saavuttaa useita kilpailuetuja markkinoilla.

  • Valtavasti erilaisia, helposti integroitavia vaihtoehtoja
  • Muotoilua helpottavat ratkaisut, jotka varmistavat tasaisen liikkeen
  • Kestävät ja huoltovapaat karamoottorit

Toiminnallisuus on avainasemassa korkeussäädettäviä myymäläkalusteita suunniteltaessa. Kauppiaat haluavat pitää fyysisestä rasituksesta johtuvat poissaolot mahdollisimman vähäisinä, joten he pyrkivät optimoimaan asiakkaiden kanssa toimimisen laadun ja tehokkuuden. LINAKin karamoottorit tarjoavat tasaista ja hiljaista nostovoimaa myyntitiskeihin, joten tuotteesi tyydyttää niin kauppiaiden, heidän henkilökuntansa kuin asiakkaidenkin tarpeet.

Lukemattomia erilaisia karamoottoriratkaisuja valittavaksi
LINAK on kehittänyt jo yli 30 vuoden ajan sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja, joiden kaikki osat sopivat yhteen. Tuotevalikoimamme ansiosta voit koota juuri tarvitsemasi korkeussäädettävän myyntitiskiratkaisun. LINAK Plug & Play™:n ansiosta asennus ja muotoiluun sovittaminen on vielä helpompaa.

Valitse muotoiluusi sopivat ratkaisut
LINAKin tuotteiden kompaktin muotoilun ansiosta voit tarjota myyntitiskejä, joissa nopea ja tasainen säätö on saumaton osa kalustetta – eikä jälkikäteen suunniteltu lisäominaisuus. Toiminnallisuus ja intuitiiviset ohjaimet parantavat tuotteiden ergonomiaa ja käytettävyyttä. Ratkaisumme takaavat valmistajille monipuoliset mahdolliset suunnitteluun.

Kestävä ja luotettavasti vuosikausia toimivat karamoottorit
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti ennen niiden tehtaalta lähettämistä. Näin voimme varmistaa, että laitevalmistajat voivat tarjota jälleenmyyjille luotettavia ja kestäviä liikeratkaisuja. Huolellinen testaus takaa myös, että tuote pysyy virheettömässä kunnossa ja toimii ominaisuuksiensa mukaisesti ilman mitään huoltotoimenpiteitä.  

Näytä enemmän
Myymäläkalustejärjestelmät
LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle play-icon

LINAKin kompaktit DESKLINE-ohjausyksiköt nostavat riman korkealle

Tiedostot

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Myymäläkalusteratkaisut

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla on helppo säätää myymälätilojen kalusteita, kuten myynti- ja kassatiskejä tasaisesti ja äänettömästi.

Näytä enemmän

Järjestelmät myyntitiskeihin

Lineaaristen karamoottoreiden avulla toimivat sähköisesti korkeussäädettävät kalusteet ovat tulossa myös liiketiloihin. LINAK tukee tätä kehitystä tarjoamalla erilaisia järjestelmäratkaisuja, joiden avulla kalustevalmistajat voivat kehittää ergonomisia, käyttäjäystävällisiä palvelutiskejä. Järjestelmissä voidaan käyttää inline-pilareita, moottorikotelon sisältäviä nostopilareita ja sisäänrakennettavia moottoreita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä