Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL12

Tyylikäs ja hiljainen sähkökäyttöinen pöytämalleihin, joissa sulava muotoilu yhdistyy tukevaan liikkeeseen. DL12-nostopilariin on integroitu vakiona PIEZO™-törmäyssuoja-anturi. Pilari on tarkoitettu ilman poikkipuuta valmistettaviin pöytiin, jolloin jalkatilaa ja suunnittelumahdollisuuksia on enemmän.

DL12

DESKLINE® DL12 -nostopilari asettaa inline-pilareille täysin uuden vaatimustason. Se on kompakti kolmiosainen inline-nostopilari, joka soveltuu mitä erilaisimpiin pöytäratkaisuihin.

DL12-nostopilari on tyylikäs, sen liukujohteet on piilotettu huomaamattomasti ja profiilien välinen tila on pidetty mahdollisimman pienenä.

Tämä kompakti suorakulmainen pilari täyttää markkinoiden vaatimukset lyhyestä asennusmitasta ja pitkästä iskunpituudesta.

Pilari on suunniteltu työpöytiin, joissa ei ole poikittaispalkkia. Se tuo käyttäjille lisää jalkatilaa ja suunnittelijoille tavallista enemmän vaihtoehtoja.

DL12-nostopilariin on integroitu vakiona PIEZO™-törmäyssuoja-anturi. PIEZO-toiminto minimoi törmäysten aiheuttamat vahingot pöytää nostettaessa ja laskettaessa.

DL12-järjestelmää ohjataan DESKLINE-ohjausyksiköllä (CBD). Ohjausyksikkö optimoi rinnakkaiskäytön ja pitää melutason alhaisena.

DL12-mallia voidaan käyttää joko yksittäisenä pilarina tai 2-, 3- tai 4-jalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä. DL12-pilarista on saatavana pidennetty DL12XL-versio, joka on optimoitu näyttötelineiden säätöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
DL12-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä