Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL12

Elegantti ja hiljainen sähkökäyttöinen nostopilari pöytäsovelluksiin, joissa tyylikäs muotoilu yhdistyy voimakkaaseen liikkeeseen. DL12-mallissa on vakiona integroitu PIEZO™-törmäyssuoja. Pilari on suunniteltu ilman poikkipuuta valmistettaviin pöytiin, jolloin jalkatilaa ja suunnittelumahdollisuuksia on enemmän.

DL12

DESKLINE® DL12 -pilari asettaa inline-pilareille vaatimustason. Se on kompakti kolmiosainen inline-pilari, joka sopii monenlaisiin pöytäsovelluksiin.

Näkymättömien liukupalojen ja pilariprofiilien minimaalisen välyksen ansiosta DL12 tarjoaa tyylikkään ja virtaviivaisen muotoilun.

Kompakti suorakulmainen pilari on suunniteltu täyttämään markkinoiden vaatimukset pienten asennusmittojen ja pitkän iskunpituuden osalta.

Pilari on suunniteltu pöytiin, joissa ei ole poikkipuuta, mikä tarjoaa enemmän jalkatilaa ja muotoilumahdollisuuksia.

DL12-mallissa on vakiona integroitu PIEZO™-anturi. PIEZO (törmäyssuoja) minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen, kun pöytää ajetaan ylös- tai alaspäin.

DL12-järjestelmää ohjataan DESKLINE®-ohjausyksiköllä (CBD). Kumpikin ohjausyksikkö tarjoaa optimaalisen rinnakkaisajon ja miellyttävän alhaisen äänitason.

DL12-mallia voidaan käyttää erillisenä pilarina tai kahden, kolmen tai neljässä pilarin rinnakkaisajossa.  DL12-pilari on saatavana pidennettynä DL12XL-versiona , joka on optimoitu näyttötelineiden säätöön.

  • Iskunpituus: 660 mm
  • Asennusmitta: 518 mm tai 545 mm
  • PVC-vapaa vakiona
  • PIEZO™-törmäyssuoja vakiona


DL12-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD6S -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DL12/DL14/DB14/DL17 ja CBD4/CBD5/CBD6 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

Focus on display and monitor stands

Tehosta viestintää lisäämällä sähköinen liike näyttötelineisiin, jolloin saat viestisi loppukäyttäjän silmien korkeudelle.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.