Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Törmäyssuojaratkaisut suojaavat toimistohuonekaluja ja törmäyksen kohteena olevia esineitä

LINAK tarjoaa työpöytiin ja työasemiin erilaisia ratkaisuja toimistolaitteistojen suojaamiseksi työpöydän säätämisen aikana.

Kun pitkä käyttöaika ja säädettävien työpöytien suojaaminen on sinulle tärkeää, LINAK tarjoaa valikoiman erilaisia ratkaisuja lisävarusteena. Näiden lisääminen sovellukseesi estää sen, että sähköisesti säädettävä pöytä ei kärsi materiaalivahinkoja törmätessään kiinteään esineeseen.

LINAK tarjoaa kaksi  ratkaisua; Desk Sensor™ 1 (DS1) ja PIEZO™. Voit sisällyttää työpöytään nämä molemmat – joko jomman kumman tai niiden yhdistelmän!

Desk Sensor 1 on ulkoinen Anti-Collision -yksikkö työpöytiin

Desk Sensor 1 – ulkopuolinen gyroskooppianturiyksikkö 
Suunnilleen kuulakärkikynän korkin kokoinen Desk Sensor 1 -ratkaisu toimitetaan yksikkönä, joka on valmis kytkettäväksi työpöytääsi. Se toimii kaikkien LINAK®-nostopilarijärjestelmien, esimerkiksi vakiojärjestelmän kanssa, jossa on ohjausyksikkö CBD6S tai IC-pilareiden kanssa asennettuna (Integroitu ohjain).

Desk Sensor 1 on erittäin herkkä ja vakaa sekä toimii kuormasta ja lämpötilasta riippumatta.

 
PIEZO on työpöytien törmäyssuoja-anturi, joka on sijoitettu DL-nostopilarin sisälle

PIEZO –  pilari-integroitu anturi
Nostopilariin integroitu PIEZO™ Anti-Collision™ -törmäyssuoja on laitteistopohjainen anturi. Se ei vaadi mitään asennusta, koska se on nostopilarissa valmiina. Useimmissa LINAKin DL-pilareissa PIEZO on valinnaisena vaihtoehtona.

Anturi reagoi suoraan esteeseen, kun työpöytää säädetään ylös tai alas. Se suojaa siten työpöytääsi estämällä materiaalivahingot pöydän törmätessä kiinteään esineeseen.

 

Lisää teknologiatrendejä ja LINAK-ratkaisuja työpöytiin
Lue lisää ratkaisuistamme säädettäviin työpöytäjärjestelmiin ja niiden takana olevista teknologioista tutustumalla Tekniikka ja trendit -osioon. 

Suojaa se, millä on väliä!

Desk Sensor 1 Anti-Collision -yksikkö play-icon

Desk Sensor 1 Anti-Collision -yksikkö

PIEZO™ - LINAKin laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu estää materiaalivahingot play-icon

PIEZO™ - LINAKin laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu estää materiaalivahingot

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä