Lisävarusteet

Desk Sensor 1

LINAK® Desk Sensor™ 1 on herkkä gyroskooppipohjainen yksikkö, joka havaitsee sekä kovat että pehmeät esteet. Siinä tulee mukana pieni ja kompakti plug-in-yksikkö, joka on helppo integroida useimpien LINAK-pöytäjärjestelmien kanssa.

Tuotekuvaus

Desk Sensor 1

The Desk Sensor™ 1 (DS1) on uusi Anti-Collision™-ratkaisu, joka pystyy rajoittamaan työpöydän tai esineiden materiaalivahingot, jos törmäys tapahtuu pöydän nostamisen tai laskemisen aikana.
DS1 on pieni, kompakti plug-in-sovitin, joka perustuu gyroskooppiteknologiaan. Se havaitsee työpöydän pienenkin kallistuksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan. Kun kallistus on havaittu, liike pysähtyy ja jatkuu vastakkaiseen suuntaan, jotta voidaan välttää törmäys ja työpöydän tai törmäyksen kohteena olevan esineen vahingoittuminen.

DS1 voi havaita sekä kovat että pehmeät esteet. DS1 on yhteensopiva kaikkien CBD6S-ohjausyksikköön perustuvien DESKLINE®-järjestelmien ja DL IC -järjestelmien (Integroitu ohjain) kanssa ja se toimii sekä 2- että 3-osaisissa pilareissa. Lisäksi DS1 voidaan yhdistää myös tunnettuun PIEZO™-teknologiaan, joka varmistaa entistä paremman törmäyssuojan. 

DS1 on erittäin herkkä ja vakaa sekä toimii kuormasta ja lämpötilasta riippumatta.

Tuotteen datalehti

Desk Sensor 1 -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

Desk Sensor 1 -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.