Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Desk Sensor 1

LINAK Desk Sensor™ 1 (DS1) on Anti-Collision™-törmäyssuojaratkaisu, joka pystyy rajoittamaan työpöydän tai esineiden materiaalivahinkoja, jos pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys. Anturi havaitsee sekä pöydän kallistumisen että kovat ja pehmeät esteet. Se on pieni ja kompakti plug-in-yksikkö, joka on helppo integroida LINAK-työpöytäjärjestelmiin. Suojaa tärkein omaisuus.

play-icon

Desk Sensor™ 1 Törmäyksenestoanturi CBD6S-ohjausyksiköllä toimiviin järjestelmiin

play-icon

Desk Sensor™ 1 Törmäyksenestoanturi DL IC-järjestelmiin

Desk Sensor 1

Desk Sensor™ 1 (DS1) on Anti-Collision™-törmäyssuojaratkaisu, joka pystyy rajoittamaan työpöydän tai esineiden materiaalivahinkoja, jos pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys. 
DS1 on pieni ja kompakti plug-in-sovitin, joka perustuu gyroskooppitekniikkaan. Se havaitsee työpöydän pienimmänkin kallistumisen pöytää nostettaessa tai laskettaessa. Jos se havaitsee kallistumista, se pysäyttää järjestelmän liikkeen ja jatkaa sitä vastakkaiseen suuntaan, jottei törmäystä tapahtuisi eivätkä työpöytä ja esteenä oleva esine vaurioituisi.

DS1 havaitsee sekä kovat että pehmeät esteet. DS1 on yhteensopiva kaikkien ohjausyksikköön CBD6S  perustuvien DESKLINE®-järjestelmien ja DL IC -järjestelmien (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) kanssa, ja se toimii sekä kaksi- että kolmiosaisten pilarien kanssa. DS1-laitteita voidaan kytkeä sarjaan (ketjutettuina) jopa neljä kappaletta järjestelmää kohden suurissa työpöydissä käytettäviksi. 

Vaihtoehtoisesti DS1 voidaan yhdistää myös tunnettuun PIEZO™-tekniikkaamme tavallista paremman törmäyssuojan takaamiseksi. DS1 on erittäin herkkä ja vakaa sekä toimii kuormasta ja lämpötilasta riippumatta. Suojaa tärkeimmän omaisuuden.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
Desk Sensor 1 -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Desk Sensor 1 -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

Desk Sensor 1 -pikaohje IC-pöytäjärjestelmään

Tässä pikaohjeessa kerrotaan, kuinka Desk Sensor 1 -anturimoduuli lisätään IC-pöytäjärjestelmään.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.