Lisävarusteet

Desk Sensor 1

LINAK® Desk Sensor™ 1 on herkkä gyroskooppipohjainen yksikkö, joka havaitsee sekä kovat että pehmeät esteet. Siinä tulee mukana pieni ja kompakti plug-in-yksikkö, joka on helppo integroida useimpien LINAK-pöytäjärjestelmien kanssa.

Desk Sensor 1 Anti-Collision -yksikkö play-icon

Desk Sensor 1 Anti-Collision -yksikkö

Desk Sensor 1

The Desk Sensor™ 1 (DS1) on uusi Anti-Collision™-ratkaisu, joka pystyy rajoittamaan työpöydän tai esineiden materiaalivahingot, jos törmäys tapahtuu pöydän nostamisen tai laskemisen aikana.
DS1 on pieni, kompakti plug-in-sovitin, joka perustuu gyroskooppiteknologiaan. Se havaitsee työpöydän pienenkin kallistuksen, kun pöytää nostetaan tai lasketaan. Kun kallistus on havaittu, liike pysähtyy ja jatkuu vastakkaiseen suuntaan, jotta voidaan välttää törmäys ja työpöydän tai törmäyksen kohteena olevan esineen vahingoittuminen.

DS1 voi havaita sekä kovat että pehmeät esteet. DS1 on yhteensopiva kaikkien CBD6S-ohjausyksikköön perustuvien DESKLINE®-järjestelmien ja DL IC -järjestelmien (Integroitu ohjain) kanssa ja se toimii sekä 2- että 3-osaisissa pilareissa. Lisäksi DS1 voidaan yhdistää myös tunnettuun PIEZO™-teknologiaan, joka varmistaa entistä paremman törmäyssuojan. 

DS1 on erittäin herkkä ja vakaa sekä toimii kuormasta ja lämpötilasta riippumatta.

Desk Sensor 1 -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Desk Sensor 1 -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyksenestoratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.