Nostopilarit

DL6IC

Kolmiosainen, sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa käyttävä nostopilari, jonka kompakti moottorikotelo jää lähes näkymättömiin pöytärakenteessa. Erittäin lujatekoinen ja yhteensopiva useiden pöytämallien kanssa.

DL6IC

DESKLIFT™ DL6 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kolmiosainen nostopilari, joka perustuu maineikkaaseen DL6-pilariimme. DL6 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joihin tarvitaan suurin mahdollinen säätöalue. DL6 IC -nostopilarissa on samat ulkomitat ja asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL5 IC -pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita. Yhdistelmäpöytäratkaisuja varten pilariin on saatavana kiinnitysrauta. DL6 IC -pilari on erittäin vankka ja kompaktin moottorikotelonsa ansiosta helppo integroida hyvin monenlaisiin pöytämalleihin.

DL6 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä. DL6 IC voidaan toimittaa myös huomaamattomilla liukujohteilla.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia

DL6IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL5IC-, DL6IC-, DL15IC- ja DL16IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Focus on kitchens

Nosta keittiösi uusiin ulottuvuuksiin. Vain taivas on rajana, kun sähköinen liike pääsee osaksi tulevaisuuden keittiötä.

Focus on shop interiors

Sähkökäyttöisillä LINAK-karamoottoreilla toimivien korkeussäädettävien palvelutiskien ääressä kaikki voivat työskennellä itselle sopivassa asennossa milloin tahansa ja missä tahansa tehtävissä.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.