Nostopilarit

DL9IC

Pitkän iskunpituutensa ansiosta tämä sähkökäyttöinen pilari soveltuu erinomaisesti säädettäviin työpöytiin ja TV- ja näyttötasoihin. Käänteinen rakenne mahdollistaa kompaktin ja sulavalinjaisen muotoilun. Lujatekoinen, hiljainen ja helppo asentaa.

DL9IC

DESKLIFT™ DL9 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kolmiosainen, pyöreäprofiilinen nostopilari, joka perustuu maineikkaaseen DL9-pilariimme. DL9 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joihin tarvitaan suurin mahdollinen säätöalue. DL9 IC -nostopilarissa on samanlaiset asennusreiät kuin kaksiosaisessa DL8 IC -pilarissa. Niitä voidaan siis käyttää samassa pöytärakenteessa.

DL9 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

DL9IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8IC-, DL9IC-, DL10IC- ja DL11IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.