Nostopilarit

DL11IC

Vakaa ja kompakti kolmiosainen pyöreäprofiilinen nostopilari. Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC) hyödyntävä DL11 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään kahta nostopilaria ja joihin tarvitaan suurin mahdollinen säätöalue. Pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa, ja se on yhteensopiva Kick & Click -rungon kanssa.
Pilaria on saatavana vakiovärisinä mustana, harmaana ja valkoisena, mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä. DL 11 IC -pilarista on saatavana myös PLUS™-versio, jossa on pelkistetyn muotoilun viimeistelevät huomaamattomat liukujohteet.

DL11IC

DESKLIFT™ DL11 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kolmiosainen pyöreäprofiilinen nostopilari, joka perustuu DL11-pilariimme. DL11 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joihin tarvitaan suurin mahdollinen säätöalue. DL11 IC -pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Kick & Click -rungon kanssa. DL11-pilari on erittäin vakaa, ja sen ulkomitat ja moottorikotelon asennusreiät ovat samanlaiset kuin kaksiosaisessa DL10-pilarissa, joten mallit ovat täysin yhteensopivia.

Niitä voidaan näin ollen käyttää samassa pöytärakenteessa. DL11 IC -pilaria on saatavana useissa eri väreissä – mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä. DL11 IC -pilarista on saatavana myös PLUS™-versio, jossa on pelkistetyn muotoilun viimeistelevät huomaamattomat liukujohteet ja (valinnaiset) mustat, harmaat tai valkoiset kehysrenkaat.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia. Järjestelmään voidaan lisätä Desk Sensor™ 1 -törmäyksenestomoduuli pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

DL11IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8IC-, DL9IC-, DL10IC- ja DL11IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.