Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DL10 IC

Kaksiosainen pyöreäprofiilinen nostopilari. Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC) käyttävä DL10 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria.

Pilarin kompakti moottorikotelo on lähes huomaamaton pöytärakenteessa ja sopii saumattomasti asennusta helpottavaan Kick & Click™ -runkoon. Valinnainen PLUS™-muotoilu tekee pilarista pelkistetyn.DL10 IC

DESKLIFT™ DL10 IC (IC = sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen pyöreäprofiilinen nostopilari, joka perustuu LINAKin DL10-pilariin. DL10 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL10 IC -nostopilarissa on samat profiilin ulkomitat ja asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL11 IC -pilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita sekä Kick & Click™ -runkoa.

DL10 IC -pilaria on saatavana kolmessa vakiovärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia. Järjestelmään voidaan lisätä Desk Sensor™ 1 -törmäyksenestomoduuli pöydän vaurioitumisen ja muiden materiaalivahinkojen ehkäisemiseksi tilanteissa, joissa pöydän nostamisen tai laskemisen aikana tapahtuu törmäys.

DL10IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8IC-, DL9IC-, DL10IC- ja DL11IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.