Nostopilarit

DL10IC

Kompakti, sulavalinjainen sähkökäyttöinen nostopilari, jossa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka. Tämä hiljainen ja erittäin kestävä pilari sopii hyvin erimallisiin pöytiin ja on erittäin helppo asentaa.

DL10IC

DESKLIFT™ DL10 IC (IC=sisäänrakennettu ohjauselektroniikka) on kompakti kaksiosainen, pyöreäprofiilinen nostopilari, joka perustuu DL10 -pilariimme. DL10 IC on erinomainen vaihtoehto edullisiin säädettäviin työpöytiin, joissa käytetään vain kahta nostopilaria ja joiden iskunpituus on enintään 500 mm. DL10 IC -nostopilarissa on sama ulkoprofiili ja samat asennusreiät kuin kolmiosaisessa DL11 IC -nostopilarissa. Niissä voidaan siis käyttää samoja pöytärunko- ja jalkavasterakenteita.

DL10 IC -pilaria on saatavana kolmessa perusvärissä (mustana, harmaana ja valkoisena), mutta se voidaan valinnaisesti toimittaa myös muunvärisenä.

IC-järjestelmässä on kaksi moottorikaapelilla yhdistettyä pilaria: isäntä- ja seuraajapilari. Isäntäpilarissa on sisäänrakennettu ohjauspiiri, joten IC-järjestelmään ei tarvitse kytkeä erillistä ohjausyksikköä. Virtalähteenä toimii ulkoinen SMPS-yksikkö (hakkurivirtalähde), ja pöydän säätämiseen voidaan käyttää erilaisia pöytäohjaimia.

DL10IC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL8IC-, DL9IC-, DL10IC- ja DL11IC-käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE®-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.