Nostopilarit

DESKLIFT™ SetPack:

Valitut LINAK®-nostopilarit ovat saatavilla DESKLIFT™ SetPack-ratkaisuna. Yksi laatikko. Sisältää kaiken kaksijalkaisen pöydän kokoamiseen.

Videot

Lisää videoita DESKLIFT™ SetPack:
play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Tuotekuvaus

DESKLIFT™ SetPack:

DESKLIFT ™ SetPack on kätevä tapa tarjota täydellinen kahden nostopilarin sarja laatikkoon pakattuna. Valitse useista järjestelmävaihtoehdoista toimitusvalmis ratkaisu, joka sopii heti paikan päällä asennettavaksi. Laatikko sisuksineen on valmistettu pahvista, joten se on helppo hävittää ja kierrättää käytön jälkeen. Laatikko suojaa sisältöä ja sen käsittely on ongelmatonta.

DL SetPack muodostaa yhdessä  Kick & Click™ -järjestelmän ja DESKLIFT ™ Feet -jalkavasteiden kanssa täydellisen korkeussäädettävän pöydän rungon.

Tuotteen datalehti

DESKLIFT™ SetPack:

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Tuki

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.