Ota yhteyttä meihin
Nostopilarit

DESKLIFT™ SetPack

Valitut LINAK®-nostopilarit ovat saatavilla DESKLIFT™ SetPack-ratkaisuna. Yksi laatikko. Sisältää kaiken kaksijalkaisen pöydän kokoamiseen.

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

DESKLIFT™ SetPack

DESKLIFT ™ SetPack on kätevä tapa tarjota täydellinen kahden nostopilarin sarja laatikkoon pakattuna. Valitse useista järjestelmävaihtoehdoista toimitusvalmis ratkaisu, joka sopii heti paikan päällä asennettavaksi. Laatikko sisuksineen on valmistettu pahvista, joten se on helppo hävittää ja kierrättää käytön jälkeen. Laatikko suojaa sisältöä ja sen käsittely on ongelmatonta.

DL SetPack muodostaa yhdessä  Kick & Click™ -järjestelmän ja DESKLIFT ™ Feet -jalkavasteiden kanssa täydellisen korkeussäädettävän pöydän rungon.


DESKLIFT™ SetPack

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

3D-mallin kuvake

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.